• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H επόμενη γενιά του θα είναι έτοιμη το 2020.

Επιστρέφει το Citroen C4

3.758 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/10/2018

Η Citroen θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στην μικρομεσαία κατηγορία και ετοιμάζεται να κατασκευάσει την επόμενη γενιά του C4.

Μπορεί το C4 να βγήκε από την γραμμή παραγωγής το προηγούμενο έτος χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του, ωστόσο φαίνεται πως η επόμενη γενιά του όχι μόνο θα είναι έτοιμη το 2020 αλλά θα προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, δίπλα σε αυτές των βενζίνης και diesel, έτσι ώστε να αποτελέσει το μεγάλο αντίπαλο του VW I.D.

H ίδια η Linda Jackson, CEO της Citroen δήλωσε στο περιθώριο της Έκθεσης του Παρισιού: «H κατηγορία των μικρομεσαίων είναι σημαντική για μας και αποτελεί προτεραιότητα» ενώ ο Gilles Le Borgne, υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας δήλωσε: «To επόμενης γενιάς C4 θα στηριχθεί στην CMP πλατφόρμα ενώ το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην e-CMP έκδοση του ίδιου δαπέδου».
 
Όσον αφορά την αυτονομία που θα έχει το ηλεκτρικό C4, o ίδιος σημείωσε: «Μπορούμε να το εξοπλίσουμε με μπαταρίες με έως 60kWh» κάτι που σημαίνει πως η συνολική του αυτονομία θα φτάνει μέχρι και τα 350 χλμ. Πάντως , όπως αναφέραμε και παραπάνω, σίγουρη θεωρείται η προσθήκη εκδόσεων με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Εσείς τι λέτε; Θα μπορέσει να ανταγωνιστήσει τα Golf και Focus;
 

21 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C4

Tags: CITROEN C4