Το πρώτο είναι το πρωτότυπο 4SPEED.

Το δεύτερο concept είναι το Sandstorm.

Το τρίτο μοντέλο είναι το Nacho.

Το επόμενο μοντέλο είναι επηρεασμένο από ρετρό στοιχεία.

Το μοντέλο βασιζόμενο πάνω στο Wrangler Sahara.

Το πρωτότυπο που ονομάζεται B-Ute.

Το concept Wagoneer Roadtrip.

Επτά μοντέλα της Jeep για το Easter Safari

2.881 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2018)

Πριν από λίγο διάστημα σας είχαμε ενημερώσει για δύο teaser εικόνες που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Jeep και αφορούσε τη συμμετοχή της στο ετήσιο Easter Jeep Safari. Πλέον η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από επτά διαμορφωμένα μοντέλα για το συγκεκριμένο γεγονός.

Το πρώτο είναι το πρωτότυπο 4SPEED, το οποίο πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο Wrangler, που φέρει πολλά εξαρτήματα από ανθρακονήματα, έχοντας παράλληλα μειωμένο μήκος κατά 558,8 χιλιοστά και παίρνει ισχύ από ένα κινητήρα 2.0 λίτρων ο οποίος συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.
 
Το δεύτερο concept είναι το Sandstorm , το οποίο έχει αντλήσει την έμπνευση του από τους Baja, διαθέτοντας ένα μοναδικό εξωτερικό με ανθρακονημάτινο καπό με αεραγωγούς, αλλά και εξατομικευμένους προφυλακτήρες. Επιπλέον έχει εξοπλιστεί με βοηθητικά φώτα και την απαραίτητη ρεζέρβα. Το δυναμικό off-road όχημα φέρει ανάρτηση τεσσάρων συνδέσμων και ζάντες 17 ιντσών, ενώ την «καρδιά» του αποτελεί ένας κινητήρας V8 6,4 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.
Το τρίτο μοντέλο είναι το Nacho και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Mopar και χαρακτηρίζεται από βοηθητικά φώτα LED, σωληνωτές πόρτες, έναν εργάτη, ζάντες 17 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό μπορεί να βρει κανείς δερμάτινα καθίσματα.
 
Το επόμενο μοντέλο είναι επηρεασμένο από ρετρό στοιχεία και χαρακτηρίζεται από δίχρωμο εξωτερικό (κόκκινο-λευκό), ενώ ακολουθούν άλλα τρία μοντέλα, το ένα βασιζόμενο πάνω στο Wrangler Sahara, ένα πρωτότυπο που ονομάζεται B-Ute και πατάει πάνω στο Renegade και τέλος το concept Wagoneer Roadtrip που βασίζεται σε μοντέλο του 1965 παίρνοντας ισχύ από ένα κινητήρα V8 5,7 λίτρων συνδεόμενο με ένα τετρατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.  

peugeot
NISSAN