3 φωτογραφίες »

Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία βρίσκεται στο Fort Wayne, της Indiana στις ΗΠΑ.

Επτά supercar «θυσιάζονται» για το λαό

1.967 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Επτά supercar που βρίσκονται προς πώληση από την ίδια αντιπροσωπεία «θυσιάζονται» για την ενίσχυση της μάχης κατά της πανδημίας, μέσω της στήριξης επιχειρήσεων και πολιτών. Μάλιστα το πρώτο από αυτό βρήκε αγοραστή και σύντομα αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τα άλλα.


Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία βρίσκεται στο Fort Wayne, της Indiana στις ΗΠΑ και διαθέτει μια σπουδαία συλλογή από ιδιαίτερα αυτοκίνητα. Παρόλο που μιλάμε για μία ιδιωτική εταιρεία, όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης της βλέπει στον περίγυρό του τις επιπτώσεις που αφήνει η πανδημία και έτσι προχώρησε σε μία σπουδαία απόφαση για να στηρίξει στους συμπολίτες του.
 
Με ανακοίνωση που έκανε μέσω των social media γνωστοποίησε πως επτά από αυτά τα αυτοκίνητα θα πωληθούν και τα έσοδα που θα προκύψουν θα παραχωρηθούν σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις της Indiana, αλλά και στις οικογένειες της περιοχής που επηρεάζονται αρνητικά από τον ιό.
 
Από τα επτά αυτοκίνητα, το ένα έχει ήδη πωληθεί και πρόκειται για μία Porsche 911 GT3 του 2004. Τα άλλα έξι που απομένουν, αλλά όχι για πολύ, είναι τα: Chevrolet Corvette του 1966, Chevrolet Corvette του 1967, Ferrari Spider F40 του 2006, Ferrari Spider F430 του 2007, Lamborghini Gallardo LP560-4 του 2013 και Porsche 911 GT2 RS του 2018.
 
Σε ότι αφορά το κόστος των αυτοκινήτων δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση. Το μόνο που αρκέστηκε να πει η εταιρεία είναι πως δε θα διαφημίσει τις τιμές τους, με την ελπίδα πως όσοι τα αγοράσουν θα καταλάβουν τις περιστάσεις. Είτε ακριβές είναι οι τιμές, είτε φθηνές, αυτό που μετράει στην προκειμένη περίπτωση είναι η κίνηση που κάνει ο συγκεκριμένος έμπορος προκειμένου να σταθεί με πράξεις και όχι με λόγια δίπλα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν και θα αντιμετωπίσουν περισσότερες δυσκολίες απ ότι εκείνος.   

LEASING APRILIOS
skoda