Στην εικόνα βλέπετε το SEAT Tarraco.

Έρχεται Tarraco FR και υβριδική επιλογή

2.162 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2018)

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που η SEAT παρουσίασε και επίσημα το Tarraco και οι πληροφορίες για τις μελλοντικές εκδόσεις του νέου SUV κάνουν ήδη την εμφάνιση τους.

Αφού θυμίσουμε πως σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η φίρμα το νέο SUV θα προσφέρεται αρχικά με τέσσερις επιλογές στα μηχανικά σύνολα, υπογράμμισε πως μελλοντικά θα ακολουθήσουν και άλλες επιλογές.
 
Μία από αυτές θα είναι το πιο ισχυρό SEAT Tarraco FR, το οποίο ωστόσο θα δώσει μεγαλύτερη βάση στην σχεδίαση παρά στην ισχύ, η οποία θα παραμείνει στα πλαίσια του κανονικού Tarraco. Όμως όπως σημείωσε με δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της SEAT, Δρ. Matthias Rabe, μέρος των πλάνων είναι μία υβριδική έκδοση, με ισχύ 210 ίππους και 400 Nm ροπής, η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο στο Tarraco όσο και στο Tarraco FR.
«Το FR Tarraco θα έρθει με διαφορές στο σχεδιασμό, στο στυλ και το σασί, αντί να διαθέτει περισσότερη δύναμη», δήλωσε ο Rabe και συνέχισε «Έχουμε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες που προσφέρουν 190PS, και θα υπάρξει το υβριδικό με 210 ίππους, όλα αυτά έχουν αρκετή απόδοση για FR. Έτσι, υπάρχει λόγος που το FR μπορεί να είναι ένα υβριδικό μοντέλο και σίγουρα θα το κάνουμε».
 
Τέλος να σημειωθεί πως το υβριδικό Tarraco θα έχει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κάτω των 50γρ / χλμ, δήλωσε ο Rabe, ενώ θα μπορεί να διανύσει μόνο με ηλεκτρική ενέργεια περίπου 48 χιλιόμετρα.

NEO TRAFIC
skoda