• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μία ήπια αναβάθμιση ισχύος αναμένεται να λάβει η Mercedes-AMG GT, ενόψει της ανανέωσης του μοντέλου που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018.

Έρχεται ενισχυμένη η Mercedes-AMG GT

Διαβάστηκε από 1686 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/1/2018
 

Μία ήπια αναβάθμιση ισχύος αναμένεται να λάβει η Mercedes-AMG GT, ενόψει της ανανέωσης του μοντέλου που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται μέσα του εξωτερικού, η ικανότητα του V8 4.0-λίτρων κινητήρα να προσφέρει στην Mercedes-AMG AMG GT R 585 ίππους, δείχνει πως υπάρχει διαθέσιμος χώρος ώστε να αυξηθεί και η ιπποδύναμη της ανανεωμένης Mercedes-AMG GT, ανεβαίνοντας έτσι πάνω από τους 476 ίππους, που προσφέρει το τρέχον μοντέλο.
 
Από κει και πέρα εκτός από τον κινητήρα, βελτιώσεις θα υπάρξουν και στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, φαίνεται το μοντέλο με ελαφρύ καμουφλάζ τόσο στον μπροστά, όσο και στον πίσω προφυλακτήρα, υποδηλώνοντας έτσι πως οι σχεδιαστικές αλλαγές θα είναι ήσσονος σημασίας, ιδιαίτερα μετά την νέα εμφάνιση που έδωσε η AMG στα μοντέλα GT R και GT C στα τέλη του 2016.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η γκάμα της AMG GT, αναμένεται να πλαισιωθεί και με ένα τετράθυρο μοντέλο, το οποίο παρόλο που θα φέρει την ονομασία GT, θα σχετίζεται περισσότερο με τα μοντέλα της E-Class της AMG από ότι με τα σπoρ αυτοκίνητα GT.

Tags: MERCEDES
 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ