Την «οικογένεια» της Bentayga κάνει σκέψεις να επεκτείνει η Bentley.

Έρχεται η Bentley Bentayga Sport;

2.209 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2018)

Την «οικογένεια» της Bentayga κάνει σκέψεις να επεκτείνει η Bentley, η οποία είναι πιθανό να κατασκευάσει ένα ακόμα μοντέλο που θα ονομάζεται Bentayga Sport.

Όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού η νέα πιθανή Bentayga Sport, σύμφωνα και με το όνομά της θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα σπορ χαρακτηριστικά, ενώ ο σχεδιασμός της θα είναι κουπέ. Κάτι τέτοιο θα μειώσει τον χώρο στις πίσω θέσεις των επιβατών αλλά και στο χώρο αποσκευών, ωστόσο οι άνθρωποι της φίρμας φαίνονται διατιθέμενοι να κάνουν αυτές τις παραχωρήσεις προκειμένου να προσφέρουν ένα πιο σπορτίφ σχεδιασμό.
Επιπλέον οι σχεδιαστικές αλλαγές που σκέφτεται η Bentley για την Bentayga Sport θα μας φανερώσουν και τα πρώτα στοιχεία τα οποία θα ενσωματώσει η premium μάρκα στην ανανεωμένη βασική Bentayga.
 
Μπορεί αυτές οι αναφορές να παραμένουν ακόμα σε στάδιο φημολογιών, ωστόσο μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, τόνισε πως η φίρμα εργάζεται πάνω σε ένα πρότζεκτ για μια πιο γρήγορη Bentayga, τονίζοντας πως θα έχει μία μεγάλη αλλαγή στο σχεδιασμό αλλά και επιπλέον αναβαθμίσεις.
 
Έτσι δεν αποκλείεται αυτές οι αναφορές να αφορούν το ίδιο μοντέλο, όμως για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξει με κάποιο τρόπο η επιβεβαίωση από τη πλευρά της Bentley.

SPRING SEAT
citroen