Ο Albert Biermann γνωστοποίησε πως η εταιρεία δοκιμάζει ήδη πρωτότυπα με σύστημα τετρακίνησης.

Ο Albert Biermann γνωστοποίησε πως η εταιρεία δοκιμάζει ήδη πρωτότυπα με σύστημα τετρακίνησης.

Έρχεται τετρακίνητο i30 N;

2.805 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2017)

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Hyundai, αποκάλυψε επίσημα στο κοινό το i30 N, ωστόσο οι διεργασίες στην εταιρεία για την περαιτέρω εξέλιξη του μοντέλου συνεχίζεται.

Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις του σε διεθνή μέσα, ο Albert Biermann γνωστοποίησε πως η εταιρεία δοκιμάζει ήδη πρωτότυπα με σύστημα τετρακίνησης, ωστόσο δεν ανέφερε αν επί του παρόντος υπάρχει σχέδιο να προστεθεί μια τέτοια επιλογή στην γραμμή παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παρόλα αυτά ο Biermann  δεν διέψευσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί στο μέλλον αναφέροντας: «Βέβαια, εξετάζουμε αυτό το θέμα, έχουμε όλη την τεχνολογία και το κόστος του αυτοκινήτου μπορεί να είναι λογικό».
 
Στη συνέχεια το αφεντικό του τμήματος Ν, είπε πως αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα η κίνηση σε όλους τους τροχούς, καθώς η ισχύς που έχει το i30N δεν είναι τόση που να απαιτεί μια τέτοια αλλαγή, ωστόσο αν η μάρκα προσθέσει περισσότερη δύναμη, τότε αυτόματα θα ανοίξει και ο δρόμος για την τετρακίνηση.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως, το πρώην αφεντικό της BMW, μεταξύ άλλων σημείωσε πως η εταιρεία αργά ή γρήγορα θα προσθέσει ένα αυτόματο κιβώτιο στη γκάμα της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα το i30N θα σταματήσει να διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο.      

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL