Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το νέο Mitsubishi Space Star θα βασιστεί σύμφωνα με πληροφορίες στο πάτωμα του μελλοντικού Renault Clio.

Έρχεται νέο Mitsubishi Space Star

4.864 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Η προϊοντική επέλαση της Mitsubishi περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Space Star, η οποία θα βασίζεται πάνω στο μελλοντικό Renault Clio. Μάθετε τις τελευταίες πληροφορίες για το ιαπωνικό μικρό.

Το Mitsubishi Space Star βρίσκεται στην ελληνική αγορά εδώ και 4 χρόνια έχοντας ήδη στο ενεργητικό του μια ανανέωση, κοντά στα τέλη του 2015. Στα πλαίσια της προϊοντικής ανανέωσης της Mitsubishi, η οποία πρόκειται να λανσάρει 11 νέα μοντέλα με βασικό προσανατολισμό στα SUV, θα παρουσιαστεί και η νέα γενιά του μικρού μοντέλου της ιαπωνικής φίρμας.

Σήμερα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που θέλουν το νέο Space Star να βασίζεται στην νέα επερχόμενη γενιά του Renault Clio, που θα παρουσιαστεί εντός του 2018, έχοντας ωστόσο σημαντικές διαφορές από το γαλλικό μικρό. Σημειώνουμε πως το νέο Space Star θα βασίζεται σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα, ενώ αναμένεται να δανειστεί και στον 900άρη turbo TCe βενζινοκινητήρα απόδοσης 90 ίππων της συμμαχίας Renault-Nissan.
 

Καθοριστικής σημασίας, για την εξ ολοκλήρου αλλαγή της πλατφόρμας με εκείνη των Γάλλων, ήταν το ενδεχόμενο κόστος σε χρόνο και χρήμα για την εξέλιξη του πατώματος της Mitsubishi, που δύσκολα θα αποσβενόταν μάλιστα.

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της μάρκας επιβεβαιώθηκε πως το νέο Space Star θα έχει στη γκάμα του και μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση την οποία θα δούμε αρκετά αργότερα από το ντεμπούτο του μοντέλου.

Τέλος, όσον αφορά στο πότε θα μας συστηθεί η νέα γενιά του Mitsubishi Space Star οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν το λανσάρισμα να τοποθετείται χρονικά πριν το τέλος του 2020, συνυπολογίζοντας και το ντεμπούτο της νέας γενιάς του Renault Clio.

Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI SPACE STAR