Έρχεται νέο ηλεκτρικό μοντέλο από τη Gyon.

Έρχεται νέο ηλεκτρικό μοντέλο από την Gyon

2.175 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2018)

Ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να απασχολήσει τους ενδιαφερόμενους το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του τον επόμενο μήνα.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα κατασκευαστεί από μία νέα εταιρεία που ονομάζεται Gyon και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του, ωστόσο υπόσχεται να είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο υψηλής απόδοσης που διαθέτει προηγμένη αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης.
 
Η εταιρεία δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο θα έχει ένα τολμηρό σχέδιο που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Gaffoglio Family Metalcrafters, Inc, η οποία έχει συμμετοχή στη σχεδίαση αρκετών πρωτότυπων που έχουν απασχολήσει την αμερικανική αγορά και όχι μόνο, όπως το Audi Cross Cabriolet Quattro, το Chrysler ME 4-12, το Dodge Demon και το Jeep Gladiator.
Μπορεί η εικόνα teaser να μην αποκαλύπτει πολλά, ωστόσο το αυτοκίνητο αναμένεται να έχει δυναμικό σχεδιασμό και μυώδη οπίσθια φτερά. Από κει και πέρα ενδιαφέρουσες είναι και κάποιες προδιαγραφές που έχει επιβεβαιώσει η Gyon, που κάνει λόγο πως το νέο «πράσινο» αυτοκίνητο θα φτάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα, ενώ θα έχει αυτονομία μεταξύ των 500 και των 700 χιλιομέτρων.
 
Τέλος αναφορικά με την ικανότητα αυτόνομης οδήγησης, η εταιρεία αναφέρει πως η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης θα παρέχεται από τη Bosch. Περισσότερα νέα αναμένεται στις 8 Αυγούστου, όταν τα μοντέλο κάνει την εμφάνισή του στο Los Angeles.   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda