Η οικογένεια Ceed της Kia θα αριθμεί στο σύνολο πέντε μέλη.

Έρχονται άλλα τέσσερα Kia Ceed

3.516 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2018)

Μπορεί πριν από λίγες ώρες η Kia να αποκάλυψε και επίσημα το νέο Ceed, ωστόσο φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τη φίρμα, η οποία αναμένεται να λανσάρει άλλα τέσσερα μοντέλα Ceed.

Συγκεκριμένα η οικογένεια Ceed της Kia θα αριθμεί στο σύνολο πέντε μέλη, με το πεντάθυρο hatchback  που παρουσιάστηκε χθες να είναι το ένα από αυτά. Από εκεί και πέρα αναμένεται να ακολουθήσει το Ceed σε wagon έκδοση, το οποίο και αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε λίγες εβδομάδες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ σχεδιασμένο και έτοιμο να ακολουθήσει είναι και ένα shooting brake.
Μέσα στα επόμενα χρόνια η Kia έχει προγραμματίσει να λανσάρει και τα υπόλοιπα δύο μοντέλα τα οποία θα ονομάζονται και αυτά Ceed, με το τέταρτο κατά σειρά να είναι ένα crossover, το οποίο λέγεται πως θα είναι μικρότερο από το Sportage. Με αυτό τον τρόπο οι κορεάτες αποφεύγουν το ενδεχόμενο το ένα να στερήσει πωλήσεις από το άλλο, υπολογίζοντας πως όταν θα λανσαριστεί θα μπει απέναντι από το Volkswagen T-Roc.
 
Το πέμπτο και τελευταίο μοντέλο πρόκειται για το Ceed GT, το οποίο και αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος marketing της Kia, Artur Martins, το οποίο ωστόσο λέγεται πως δεν θα είναι τόσο ισχυρό, όσο το Hyundai i30 N.
 
Τέλος να σημειωθεί πως στο άμεσο μέλλον και κυρίως όταν ανοίξει τις πύλες του το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 6 Μαρτίου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.

PEUGEOT NEW EVANS
4green