• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H κορεατική εταιρεία έχει καταθέσει στο Γραφείο Μητρών και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α, τις αιτήσεις για τα νέα ονόματα επερχόμενων μοντέλων της.

Έρχονται επτά νέα Genesis

Διαβάστηκε από 3112 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Την γκάμα των premium μοντέλων της, Genesis, σκέφτεται να επεκτείνει η Hyundai, μετά τα σεντάν G80 και G90, τα οποία έχουν κάνει πλέον τη εμφάνισή τους.

 
Όπως αποκαλύπτουν μέσα του εξωτερικού, η κορεατική εταιρεία έχει καταθέσει στο Γραφείο Μητρών και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α, τις αιτήσεις για τα νέα ονόματα επερχόμενων μοντέλων της, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τα οχήματα, που θα μπουν στην κατασκευαστική γραμμή.
 
Οι αιτήσεις για τα μοντέλα GT περιλαμβάνουν τα GT60, GT70, GT80 και GT90, τα οποία εκτός από τα στοιχεία που θα έχουν βάσει του ονόματός τους, δηλαδή ισχυρούς κινητήρες, αναμένεται να ακολουθήσουν και μια πιο πολυτελή προσέγγιση, ακολουθώντας έτσι τη γραμμή της Genesis.
 
Από κει και πέρα η κορυφαία μάρκα της Hyundai, σχεδιάζει να αναπτύξει και τη σειρά GV, μετά την εμφάνιση του concept του GV80 στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα οι αιτήσεις των νέων μοντέλων περιλαμβάνουν τα GV60, GV70 και GV80, όχι όμως το GV90, με τη μάρκα να μην έρχεται σε «κόντρα» με τη Mercedes GLS και την επερχόμενη BMW X7.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μετά τα σεντάν G80 και G90 αναμένονται και τα G70 και G60, τα οποία θα επεκτείνουν με τη σειρά τους τη εν λόγω γκάμα.    
 

Tags: HYUNDAI
 

HYUNDAI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα