Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Oι εικόνες teaser που αποκάλυψε η φίρμα.

Έρχονται τα ανανεωμένα Space Star & Attrage

3.186 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2019)

Facelift σε δύο πολύ σημαντικά μοντέλα της γκάμας της είναι έτοιμη να προσφέρει η Mitsubishi.


Έτοιμη να προσφέρει μια γερή ανανέωση στα Space Star και Attrage είναι η Mitsubishi Motors σχεδόν 7 χρόνια μετά το πρώτο λανσάρισμά τους στην αγορά και λίγα χρόνια μετά το μικρό φρεσκάρισμά τους.

Από τις δύο εικόνες που αποκάλυψε η ιαπωνική φίρμα (το Space Star δίνει το παρών στην μία από τις δύο), φαίνεται πως το hatchback θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας που περιλαμβάνει τον Dynamic Shield πρόβολο, δάνειο από τα μεγαλύτερα «αδέλφια» του. Το Αttrage σεντάν θα υιοθετήσει και αυτό με την σειρά του την ίδια σχεδιαστική ταυτότητα με συνέπεια να διαφοροποιείται το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων, η γρίλια και ο εμπρός προφυλακτήρας.

Ανανεωμένο θα είναι και το πίσω μέρος του Attrage ακόμα και αν η Mitsubishi δεν μας δίνει κάποια ξεκάθαρη εικόνα. Οι Ιάπωνες ισχυρίζονται πάντως πως και τα δύο μοντέλα «θα χαρακτηρίζονται από κοφτή και δυναμική σχεδίαση που θα αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα της Mitsubishi στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων».

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν τα δύο μοντέλα θα λάβουν κάποιο νέο κινητήριο σύνολο πέρα από τον 3κύλινδρο 1.200άρη ατμοσφαιρικό των 79 ίππων που συνδυάζεται είτε με 5άρι μηχανικό είτε CVT κιβώτιο. Το πιθανότερο είναι πάντως πως δεν πρόκειται να δούμε κάποια νέα προσθήκη στην γκάμα.

Τα ανανεωμένα Space Star και Αttrage θα κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στις 18 Νοεμβρίου στην Ταϊλάνδη.

Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI SPACE STAR