• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εκατοντάδες ταξί Toyota μετατράπηκαν σε ένα τεράστιο μποστάνι

2.668 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

Λόγω της πανδημίας, τα αυτοκίνητα της εταιρείας έμειναν ακινητοποιημένα και έτσι αποφάσισαν να βάλουν μποστάνια πάνω τους και να καλλιεργήσουν λαχανικά.

Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω σε πολλούς κλάδους της οικονομίας και ιδιαίτερα στον τουρισμό. Συγκεκριμένα, στην Ταϊλάνδη, πολλές εταιρείες ταξί έχουν αναγκαστεί να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους, αφού οι τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα είναι λιγοστοί και πολλοί εργαζόμενοι-οδηγοί έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα αστικά κέντρα και να επιστρέψουν στα χωριά τους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Φύτεψαν λαχανικά να εξοικονομήσουν χρήματα 
Βλέποντας τα αυτοκίνητά της να κάθονται, μια εταιρεία ταξί με έδρα την Μπανγκόκ αποφάσισε να μετατρέψει τον στόλο της σε μποστάνι για λαχανικά. «Αυτή είναι η τελευταία μας επιλογή. Χρειάζεται να βάλουμε λαχανικά στην οροφή των ταξί μας. Έχουμε ακόμη να πληρώσουμε τα δάνεια που έχουμε πάρει το 2019 και το 2020 για να τα αποκτήσουμε. Αυτά τα αυτοκίνητα απλά κάθονται εκεί, έτσι σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μποστάνια πάνω τους» δήλωσε ο Thapakorn Assawalertkun, επικεφαλής της εταιρείας ταξί Ratchaphruek Taxi Cooperative. Ο Assawalertkun είπε επίσης ότι όσοι υπάλληλοι δεν έφυγαν για να βρουν δουλειά στην εξοχή, έδωσαν χρήματα για να ξεκινήσει αυτός ο ιδιαίτερος… κήπος.

Ο μπαξές έχει απ' όλα 
Ο στόλος των ταξί στη Μπανγκόκ αποτελείται κυρίως από Toyota σεντάν τελευταίας γενιάς. Οι εργαζόμενοι μετέτρεψαν το Camry σε μποστάνι, απλώνοντας πλαστικό κάτω από ένα δοχείο από μπαμπού και τοποθετώντας το πάνω στο καπό και την οροφή. Οι καλλιέργειες περιλαμβάνουν πιπεριές, μελιτζάνες και κολοκυθάκια, ενώ δημιούργησαν και ένα αυτοσχέδιο ενυδρείο για να μαζεύουν βατράχια.

Φαγητό για τους εργαζόμενους
Τα λαχανικά που καλλιεργούνται και οι βάτραχοι που εκτρέφονται από την εταιρεία ταξί χρησιμεύουν για τη σίτιση των υπαλλήλων, ενώ ό,τι περισσεύει, ο Assawalertkun ελπίζει να το πουλήσει στις τοπικές αγορές τροφίμων.

Αλλιώς, θα έτρωγαν τις λαμαρίνες...
Λόγω πανδημίας, τα αυτοκίνητα έμεναν ακινητοποιημένα και έτσι αποφάσισαν να βάλουν μποστάνια πάνω τους και να καλλιεργήσουν λαχανικά.
Είχαν άλλη επιλογή τώρα που δεν υπάρχει δουλειά λόγω της πανδημίας; Tι άλλο μπορούσαν να κάνουν;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »