Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα χρειαστεί λίγος χρόνος, καθώς κανένα από τα δύο μοντέλα δεν αναμένεται πριν από το 2021, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Tonale θα φτάσει στην αγορά μέχρι τα τέλη του 2020.

Ετοιμάζει νέο μικρό μοντέλο η Alfa Romeo

2.456 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Η Alfa Romeo εξέπληξε το κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με την παρουσίαση του νέου της πρωτότυπου, της Tonale, ωστόσο είναι πιθανό όταν το μοντέλο παραγωγής κάνει την εμφάνισή του, να ακολουθηθεί και από ένα μικρότερο, που ίσως να είναι και αυτό crossover.

Αυτό φαίνεται πως σκοπεύει να πράξει η ιταλική εταιρεία, όντας πρόθυμη να εισάγει στη γκάμα της ένα μικρότερο crossover μοντέλο, που θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale. Αν και στο πλάνο την μάρκας για τη 5ετία 2018-2022 δεν είχε αναφερθεί κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται υπάρχει αλλαγή στρατηγικής και η Alfa θέλει να αναπτύξει ένα νέο αυτοκίνητο που θα βρεθεί στη βάση της γκάμας των μοντέλων της.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια δηλώσεων της επικεφαλής της Alfa Romeo στην Ευρώπη, Roberta Zerbi, αποκαλύφθηκε πως επιθυμία της εταιρείας να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες αγοραστές, εισάγοντας ένα νέο μικρό μοντέλο. Μάλιστα αναφέρθηκε για την καλή δουλειά που έκανε σε αυτό το κομμάτι η MiTo, αλλά παραδέχτηκε ότι η έλλειψη πίσω θυρών ήταν ένα αρνητικό στοιχείο. Επιπλέον σημείωσε πως οι γυναίκες εξυπηρετούνται καλύτερα με 5θυρα αυτοκίνητα παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση για εκείνες που μεταφέρουν τα παιδιά τους.

Στη συνέχεια σημείωσε πως η Alfa Romeo χρειάζεται ένα νέο μοντέλο στη βάση της γκάμας των προϊόντων της και επιβεβαίωσε ότι η ιταλική μάρκα εργάζεται πάνω σε αυτό. Δεν αποκάλυψε για το είδος και αν θα πρόκειται για ένα πεντάθυρο hatchback ή crossover, αλλά σίγουρα θα έχει πίσω πόρτες.  Τέλος η Zerbi υπογράμμισε ότι εργάζονται τόσο σε ένα αυτοκίνητο κάτω από την Tonale, όσο και σε ένα πάνω από τη Stelvio, με το τελευταίο να είναι το ήδη επιβεβαιωμένο και να πρόκειται για ένα SUV.
 
Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα χρειαστεί λίγος χρόνος, καθώς κανένα από τα δύο μοντέλα δεν αναμένεται πριν από το 2021, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Tonale θα φτάσει στην αγορά μέχρι τα τέλη του 2020.

SPRING SEAT
citroen