3 φωτογραφίες »

Η τρέχουσα γενιά του Fiat Tipo.

Ετοιμάζει την ανανέωση του Tipo η Fiat

4.626 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2020)

Η τρέχουσα γενιά του Fiat Tipo έχει πωληθεί τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια και όπως είναι φυσιολογικό η ιταλική μάρκα εργάζεται ήδη πάνω στον ερχομό του ανανεωμένου μοντέλου που βρίσκεται σε φάση δοκιμών.


Κατά τη διάρκεια των δοκιμών αυτών τα πρωτότυπα της hatchback έκδοσης έκαναν την εμφάνισή τους αποκαλύπτοντας τα πρώτα στοιχεία σχετικά με τις αλλαγές που έχουν συμβεί. Αυτές σε πρώτη φάση θα αφορούν τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα που θα έχει μία νέα σχεδίαση, ενώ ελαφρώς αλλαγμένα θα είναι και τα φωτιστικά σώματα αν και τα πρωτότυπα που εμφανίστηκαν ήταν εξοπλισμένα με τους παλιούς προβολείς.
 
Ακόμα δεν έχουν υπάρξει πολλές πληροφορίες, όμως πιθανότατα μικρές αλλαγές θα γίνουν και στο εσωτερικό. Εκεί η φημολογία κάνει λόγω για την ύπαρξη ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που ίσως να συνοδεύεται με μεγαλύτερη οθόνη αφής. Οι επιλογές στους κινητήρες θα  περιλαμβάνουν μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, όπως δηλαδή συμβαίνει και στα υπάρχοντα αυτοκίνητα.
 
Εν κατακλείδι θα μπορούσαμε να πούμε πως η ανανέωση του Fiat Tipo θα είναι ήπια, αλλά σε τέτοιο βαθμό ώστε να φρεσκάρει την εμφάνισή του μοντέλου στην προσπάθεια του για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Αναφορικά με την άφιξή του, αυτή θα συμβεί στο μεσοδιάστημα μεταξύ του τέλους του τρέχοντος έτους και στις αρχές του 2021.       

ELASTIKA 2024
moto