Η φίρμα ετοιμάζει ένα τέτοιο μοντέλο θέλοντας να αναβιώσει το έμβλημα Sprint ή το GTV.

Eτοιμάζεται coupe Giulia;

4.732 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2018)

Eνδιαφέρον προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται απο την Ιταλία και μιλούν ότι η Alfa Romeo εξετάζει το ενδεχόμενο κατασκευής μιας coupe «Giulia» με την ιπποδύναμη της να φτάνει μέχρι και τα 640 άλογα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

 Στο φως της δημοσιότητας ξαναέρχονται οι φήμες που θέλουν την Alfa Romeo να ετοιμάζει ένα νέο Coupe μοντέλο βασισμένο στην Giulia, αν και μέχρι αυτήν την στιγμή τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τα επίσημα χείλη των ανθρώπων της μάρκας.

Πηγές από την Ιταλία όμως αναφέρουν ότι η φίρμα ετοιμάζει ένα τέτοιο μοντέλο θέλοντας να αναβιώσει το έμβλημα Sprint ή το GTV και θα πρόκειται ουσιαστικά για μια ακόμα πιο ισχυρή  έκδοση της Giulia Quadrifoglio. Οι αλλαγές βέβαια θα είναι αρκετές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα λάβει αρκετά ανανεωμένο πρόβολο για να ξεχωρίζει από την Giulia σεντάν, coupe οροφή, πιο μεγάλες θύρες και ανανεωμένη σχεδίαση στο πίσω μέρος. Αρχικά, λέγεται πως θα λανσαριστεί μόνο ως 3θυρο και μετέπειτα ίσως ακολουθήσει και κάποια 5θυρη έκδοση.
 
Πιθανό είναι να προσφερθούν και κάποια λιγότερο ισχυρά μηχανικά σύνολα diesel και βενζίνης δάνειο από την Giulia αλλά η φήμη που έχει τραβήξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η προσθήκη μιας υβριδικής έκδοσης με τον γνωστό V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων που θα φλερτάρει σε απόδοση με τους 640 ίππους ενώ θα εξοπλίζεται και με κάποιο σύστημα ανάκτησης ενέργειας (παρόμοιο με το ΗΥ-ΚΕRS της LaFerrari).

 Θα θέλατε να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα;
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto