Ετοιμάζεται η ανανεωμένη Lamborghini Urus

Ετοιμάζεται η ανανεωμένη Lamborghini Urus

1.781 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2022)

Την ανανεωμένη Urus ετοιμάζει η Lamborghini και νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για το δημοφιλές SUV της ιταλικής μάρκας.

Φρεσκάρεται για να κοντράρει την Ferrari Purosangue

Εντός του 2022 αναμένεται να γίνει το επίσημο ντεμπούτο της ανανεωμένης Lamborghini Urus. Οι άνθρωποι της ιταλικής μάρκας συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στην εξέλιξη του μοντέλου, προκριμένου με τη σειρά του να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την πορεία του στις αγορές, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Ferrari Purosangue θα αποτελέσει ένα ακόμα ισχυρό αντίπαλο. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες πρωτότυπα εθεάθησαν στους δρόμους να πραγματοποιούν δοκιμές, δείχνοντάς μας κάποια από τα στοιχεία του SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό

Η ανανεωμένη Lamborghini Urus θα διαθέτει επανασχεδιασμένη μάσκα, ενώ φρέσκια θα είναι και η διάταξη του προφυλακτήρα που θα φέρει ανασχεδιασμένους αεραγωγούς παρόμοιους με αυτούς της Huracan Tecnica. Από κει και πέρα καινούργιες θα είναι οι ζάντες, μεγέθους 22 ιντσών, ενώ ένα άνοιγμα που θα υπάρχει στον πίσω προφυλακτήρα θα του δίνει μια νέα εμφάνιση.

Παραμένει στη θέση του ο twin-turbo V8 4,0 λίτρων

Το αν θα υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά σύνολα είναι το πιο ενδιαφέρον ερώτημα και σε συνδυασμό με τη στρατηγική της Lamborghini που είναι συνυφασμένη με την ηλεκτροκίνηση, το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η ανανεωμένη Urus θα υιοθετήσει στοιχεία υβριδισμού. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να εξακριβωθεί σε αυτό το στάδιο, αλλά ότι και να αποφασιστεί το πιθανότερο είναι πως η Urus θα συνεχίσει τη χρήση του τρέχοντος twin-turbo V8 4,0 λίτρων κινητήρα είτε με τη ηλεκτρική υποστήριξη είτε όχι. Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν φήμες υποστήριζαν πως στα πλάνα της Lambo υπάρχει και η προσθήκη μιας Plug-in υβριδικής έκδοσης, όμως αυτό μένει να φανεί.

Συνέχεια του άρθρου >>>
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center