H GLB θα έρθει με μία ευρεία επίπεδη μάσκα με ορθογώνιους προβολείς.

Έτοιμη για παραγωγή η Mercedes GLB (+vid)

3.605 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2018)

Ένα κατασκοπευτικό βίντεο της επερχόμενης Mercedes-Benz GLB ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο μπορεί να μας δείχνει το καμουφλαρισμένο εξωτερικό μέρος, ωστόσο δίνει μία πιο καλή ματιά στο εσωτερικό του νέου SUV.

Η GLB είναι η απάντηση της Mercedes για όσους θέλουν ένα συμπαγές, premium crossover και όπως όλα δείχνουν το μοντέλο είναι έτοιμο να βγάλει από πάνω του το καμουφλάζ, να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του και να μπει στη γραμμή παραγωγής. Βλέποντας το κατασκοπευτικό βίντεο φαίνεται πως έχει πάνω του όλα τα κομμάτια με τα οποία θα μπει κάποια στιγμή στην παραγωγή, ωστόσο το καμουφλάζ δεν επιτρέπει βγάλουμε επιπλέον συμπεράσματα.
 
Από κει και πέρα μένοντας στο εξωτερικό αξίζει να πούμε πως η GLB θα έρθει με μία ευρεία επίπεδη μάσκα με ορθογώνιους προβολείς, ενώ μια κάθετη στάση έχει λάβει το πίσω μέρος. Τη βάση της αποτελεί η πλατφόρμαMFA2 της Mercedes που υποστηρίζει μοντέλα όπως η A-Class και η GLA για αυτό θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως τεχνολογικά στοιχεία από τα προαναφερθέντα μοντέλα θα υιοθετηθούν και από το επερχόμενο. Όπως για παράδειγμα η ευρεία οθόνη στο εσωτερικό που παρουσιάζεται στο τέλος του βίντεο.
Η γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται επίσης από αυτοκίνητα της Mercedes. Αυτό σημαίνει πως στην Ευρώπη η GLB θα φτάσει αρχικά έχοντας στη γκάμα της υπερτροφοδοτούμενους τετρακύλινδρους κινητήρες αλλά και ντίζελ μηχανικά σύνολα. Λίγο αργότερα είναι πιθανόν να μας απασχολήσουν και οι εκδόσεις AMG.
 
Η GLB πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο της το 2019. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο
 

Toyota
moto