Έτοιμο για τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις το Toyota bZ4X
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτοιμο για τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις το Toyota bZ4X

5.788 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2022)

Το bZ4X, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV της Toyota είναι έτοιμο για το λανσάρισμά του στις αγορές σε όλη την Ευρώπη.

«Απλώνεται» στην Ευρώπη το Toyota bZ4X

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Toyota, το bZ4X είναι πλέον έτοιμο να λαναριστεί στην Ευρώπη. Κατασκευασμένο στην αποκλειστική νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία eTNGA, το bZ4X είναι το πρώτο από μία σειρά νέων μοντέλων bZ (Beyond Zero) χωρίς ρύπους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρώτες παραδόσεις το καλοκαίρι

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, οι πρώτες παραδόσεις σε Ευρωπαίους πελάτες αναμένονται από το φετινό καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως ήδη σε κάποιες αγορές, όπως για παράδειγμα στη Γερμανία οι τιμές του έχουν ανακοινωθεί, ενώ το ιαπωνικό ηλεκτρικό αναμένεται στην Ελλάδα περί τα τέλη του έτους, αν και εμείς είχαμε την πρώτη επαφή μαζί του.

Μέχρι 516 χιλιόμετρα αυτονομία

Το bZ4X θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις (ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ). Σύμφωνα με τη μάρκα τα επίσημα, αναγνωρισμένα στοιχεία WLTP δείχνουν ότι το προσθιοκίνητο μοντέλο επιτυγχάνει έως και 516 χιλιόμετρα αυτονομία με πλήρως φορτισμένη μπαταρία (14,3 kWh/100 χλμ.), ενώ για το τετρακίνητο bZ4X, η επίσημη αυτονομία είναι έως και 470 χιλιόμετρα με κατανάλωση 15,8 kWh/100 χλμ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw