H Hyundai παρουσίασε το Veloster N Performance σε μορφή πρωτότυπου.

Το Veloster «τρέχει» σε ζάντες αλουμινίου OZ 19 ιντσών.

Το σπορ στυλ συνεχίζεται στην καμπίνα.

Έτοιμο το Hyundai Veloster N Performance

3.720 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2019)

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Έκθεσης SEMA συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό η Hyundai παρουσίασε το Veloster N Performance σε μορφή πρωτότυπου.

Κοιτάζοντας τις εικόνες βλέπουμε πως το concept είναι εξοπλισμένο με μια ποικιλία εξαρτημάτων που μεγιστοποιούν την οπτική εμφάνιση και τη δυναμική απόδοση του hatchback. Στο μπροστινό μέρος το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα καπό που ενσωματώνει ένα αεραγωγό, ενώ στον πρόβολο υπάρχει και ένα σπλίτερ. Οι σχεδιαστές εγκατέστησαν επίσης αναβαθμισμένες πλευρικές ποδιές, ενώ τροποποιημένο διαχύτη και μια τεράστια πίσω αεροτομή. Φυσικά υπάρχουν και τα κεραμιδί διακοσμητικά χαρακτηριστικά.
 
Το Veloster «τρέχει» σε ζάντες αλουμινίου OZ 19 ιντσών, οι οποίες είναι τυλιγμένες σε ελαστικά Pirelli P-Zero Corsa και διαθέτουν καπάκια από ίνες άνθρακα. Υποστηρίζονται από ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης το οποίο διαθέτει εξαπίστονες δαγκάνες και αεριζόμενους δίσκους 380 χιλιοστά μπροστά και τετραπίστονες δαγκάνες με δίσκους 360 χιλιοστών πίσω.
 
Το σπορ στυλ συνεχίζεται στην καμπίνα, καθώς υπάρχει αφθονία από Alcantara και ανθρακονήματα. Το μοντέλο διαθέτει επίσης σπορ καθίσματα Sabelt, ένα αλουμινένιο επιλογέα ταχυτήτων και κεραμιδί διακοσμητικά χαρακτηριστικά.
 
Από κει και πέρα το Veloster N Performance είναι εφοδιασμένο με ανάρτηση Extreme Racing και ελατήρια H & R.
 
Η Hyundai δεν ανέφερε προδιαγραφές απόδοσης, αλλά το πρότυπο Veloster N έχει τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που παράγει 275 ίππους  και ροπή στρέψης 352 Nm. Το μοτέρ συνδέεται με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων το οποίο αποστέλλει ισχύ στους εμπρός τροχούς.

AUTOFIT PASXA
4green