Ανεξάρτητοι σχεδιαστές εργάστηκαν και δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

Τη βάση για να δημιουργήσουν τα σχέδια αυτά αποτέλεσε το Renault Megane σεντάν.

Έτσι ονειρεύονται το νέο Mitsubishi Lancer

9.272 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Αν και το Mitsubishi Lancer στις μέρες μας πωλείται μόνο σε συγκεκριμένες αγορές, φαίνεται πως ακόμα και τώρα προσελκύει τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να φανταστούν πως θα είναι το επόμενο μοντέλο, την ίδια ώρα που οι φήμες για την παγκόσμια επιστροφή του φουντώνουν.


Το Mitsubishi Lancer ξεκίνησε το 2007 ωστόσο στο πέρασμα των χρόνων σταμάτησε να πωλείται στις περισσότερες αγορές, με εξαίρεση κάποιες όπως η Βραζιλία, η Αίγυπτος και η Ταϊβάν. Παρόλο που το κατά τα άλλα δημοφιλές μοντέλο δεν είναι πλέον διαθέσιμο στην πλειοψηφία των αγορών, πρόσφατα δημοσιεύματα έρχονται για να ταράξουν τα «λιμνάζοντα νερά» και να φουντώσουν τις φήμες, υποστηρίζοντας πως η ιαπωνική φίρμα κάνει σκέψεις να επαναφέρει το Lancer Evolution, φέρνοντας την ενδέκατη γενιά του.
 
Ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει νωρίτερα η Mitsubishi να παρουσιάσει το νέο «απλό» Lancer. Ακολουθώντας λοιπόν αυτό το σκεπτικό ανεξάρτητοι σχεδιαστές εργάστηκαν και δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.
 
Όπως λοιπόν μπορούμε να  δούμε τα σχέδια παρουσιάζουν το μοντέλο να έχει βασιστεί στη γλώσσα σχεδίασης Dynamic Shield της μάρκας. Στο εμπρόσθιο μέρος ο σχεδιαστής επέλεξε λεπτούς προβολείς, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντούμε τις κολόνες Α και την οροφή να είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, προσφέροντας έτσι τα χαρακτηριστικό της διχρωμίας στο αμάξωμα. Όπως στο μπροστά έτσι και στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα οριζόντια, ενώ η φωτιζόμενη μπάρα που συναντούμε ολοένα και σε περισσότερα αυτοκίνητα, κάνει και εδώ την εμφάνισή της.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τη βάση για να δημιουργήσουν τα σχέδια αυτά αποτέλεσε το Renault Megane σεντάν, το σύμφωνα με δημοσιεύματα θα «δανείσει» τις βάσεις του στο επερχόμενο Lancer.  

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel