• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Έως 4.000 ευρώ όφελος με το Fiat Always On

1.934 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2020

Η Fiat μέσω του προγράμματος Always On προσφέρει την γκάμα νέων μοντέλων της με τιμές από 9.990 ευρώ και όφελος έως 4.000 ευρώ. Παράλληλα, σε ισχύ συνεχίζει να βρίσκεται το πρόγραμμα αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με εγγύηση, FIAT All-Inclusive.

Δείτε ΕΔΩ το θέμα και σε μορφή περιοδικού!

Το όφελος για του πελάτες μέσω του FIAT Always On φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ διαμορφώνοντας τις τιμές της γκάμας της μάρκας από τις 9.990 ευρώ. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα της μάρκας, τα οποία επιπλέον είναι ετοιμοπαράδοτα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αποκτήσουν άμεσα το αυτοκίνητο που επιθυμούν. Τέλος, στο πλαίσιο παροχής λύσεων που θα συμβάλουν ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο χωρίς επιπλέον έγνοιες, η Fiat προσφέρει όλα τα μοντέλα της με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση 200.000χλμ., αλλά και 5ετη κάλυψη οδικής βοήθειας.

Το πρόγραμμα FIAT Always On περιλαμβάνει και τις νέες υβριδικές εκδόσεις των Fiat 500 και Fiat Panda, οι οποίες επιπλέον την ιδιαίτερης χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, απαλλάσσονται και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.  

Fiat All-Inclusive
Παράλληλα με την αγορά νέου αυτοκινήτου, η Fiat, συνεχίζει να δίνει τη λύση και στην απόκτηση ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω του προγράμματος FIAT All-Inclusive.

Το πρόγραμμα All-Inclusive περιλαμβάνει αυτοκίνητα από το σύνολο της γκάμας μοντέλων της Fiat, σε πλήθος διαφορετικών εκδόσεων και χρωμάτων με κοινό παρονομαστή την απόλυτη εξασφάλιση του υποψήφιου αγοραστή. Η γκάμα επιλογών του προγράμματος περιλαμβάνει αυτοκίνητα έως ενός έτους, που έχουν καλύψει έως 19.000χλμ., με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση αλλά και υπηρεσία οδηγικής βοήθειας έως το 2024 (με όριο τα 200.000χλμ.). Όλα τα αυτοκίνητα του προγράμματος έχουν περάσει από διαδικασία απολύμανσης, ενδελεχή τεχνικό έλεγχο και έχουν πραγματοποιήσει το ετήσιο service, ενώ οι τιμές τους περιλαμβάνουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος.

Tags: FIAT