• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εξωτερικά, η Mercedes V-Class EXCLUSIVE ξεχωρίζει από τη γυάλινη πανοραμική οροφή που ανοίγει, αλλά και τους τροχούς των 19 ιντσών.

Δερμάτινες επενδύσεις και φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο στο εσωτερικό της V-Class EXCLUSIVE.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας της V-Class EXCLUSIVE είναι υπερπλήρης.

Το διαφορετικό (και κορυφαίο) του πράγματος, πάντως, τονίζεται και με τα σηματάκια «EXCLUSIVE».

Exclusive club

2.388 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2016

Η Mercedes V-Class είναι έτσι και αλλιώς το πλέον πολυτελές πολυχρηστικό αυτοκίνητο της αγοράς. Φανταστείτε τι ισχύει για τη νέα κορυφαία της έκδοση, την EXCLUSIVE.

 
Η Mercedes παρουσιάζει την κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση EXCLUSIVE για την επίσης …κορυφαία σε χώρους V-Class. Προσπαθώντας να μην ξεχάσουμε κάποιο από τα «καλούδια» της έκδοσης αυτής, ξεκινούμε με τη γυάλινη πανοραμική οροφή που ανοίγει. Συνεχίζουμε με τις δερμάτινες επενδύσεις Nappa στο εσωτερικό, αλλά και με το surround ηχοσύστημα της Burmester που διαθέτει 16 ηχεία παρακαλώ.

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει με τους τροχούς των 19 ιντσών, ενώ αυτό που δεν φαίνεται με το μάτι είναι πως η ανάρτηση διαθέτει σπορ ρύθμιση. Το διαφορετικό (και κορυφαίο) του πράγματος, πάντως, τονίζεται και με τα σηματάκια «EXCLUSIVE».

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Γυρίζοντας στο εσωτερικό, ειδικά για αυτό το μοντέλο η Mercedes τοποθετεί φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Μεγαλύτερη είναι η κεντρική κονσόλα, που περιλαμβάνει μαλακά υποβραχιόνια, χώρο που ψύχεται, αλλά και θερμαινόμενες – φωτιζόμενες ποτηροθήκες.

Τα μπροστά καθίσματα διαθέτουν ηλεκτρική ρύθμιση, ενώ είναι θερμαινόμενα και αεριζόμενα. Υπερπλήρης, φυσικά, είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας, καθώς περιλαμβάνει συστήματα όπως Attention Assist, Crosswind Assist και Active Parking Assist με κάμερα 360 μοιρών. Η τιμή της Mercedes V-Class EXCLUSIVE ξεκινά στη Γερμανία από τα 74.911 ευρώ.