Έχωσαν μπανάνες, σνακ και εμφυτεύματα στήθους μέσα σε turbo (+vid)

11.695 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2020)

Μεγάλη ήταν η «κακοποίηση» που δέχτηκε αυτό εδώ το turbo από τα φρούτα, τα σνακ και τα εμφυτεύματα στήθους από σιλικόνη που του έριξαν. Τελικά, τo turbo κατάφερε να τα «ροκανίσει»; Αντεξε μέχρι το τέλος;

Το turbo είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλουμε να αυξήσουμε την ιπποδύναμη ενός κινητήρα. Η τουρμπίνα παίρνει κίνηση από τα καυσαέρια του κινητήρα, αυξάνοντας έτσι την μάζα αέρα στο χώρο καύσης, επιταχύνοντας τους χρόνους λειτουργίας του κινητήρα. Το turbo, συγκεκριμένα, καταφέρνει να συμπιέζει τον αέρα χρησιμοποιώντας μια φτερωτή συμπίεσης αέρα, η οποία παίρνει κίνηση από την ροή καυσαερίων που περιστρέφει μια δεύτερη φτερωτή, που είναι συνδεδεμένη με τον συμπιεστή μέσω ενός σταθερού άξονα.

O Cleetus McFarland και οι φίλοι του θέλησαν να κάνουν ένα πείραμα και να δουν τι θα γίνει εάν, αντί για αέρα, τροφο-δοτήσουν τον turbo με διάφορα τρόφιμα, σνακ και εμφυτεύματα στήθους από σιλικόνη.

Ο υπερτροφοδότης της Precision στην αρχή «ροκάνισε» τόσο το μικρό εμφύτευμα στήθους που του έριξαν αλλά και τα φρούτα με μεγάλη ευκολία, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με το μεγαλύτερο εμφύτευμα σιλικόνης.

Προς έκπληξη κανενός, το turbo δεν ήταν πολύ χαρούμενο για την κακοποίηση που δέχτηκε και άρχισε να βγάζει καπνούς πιθανότατα λόγω της της κακής εγκατάστασης που είχε γίνει για να λάβει χώρα το πείραμα.

Η δράση ξεκινάει περίπου στο έκτο λεπτό του βίντεο.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda