Αντικατέστησε το Nissan 350Z και αποτελεί την έκτη γενιά της θρυλικής σειράς «Ζ».

Για πρώτη φορά κυκλοφόρησε στην ιαπωνική αγορά στις 1 Δεκεμβρίου 2008.

Μήπως ο Mark Parisi το παράκανε;

Ειδικότερα στην Ιαπωνία, διατίθεται ως Nissan Fairlady Z34.

Ευνούχος για ένα Nissan 370Z!

4.123 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2017)

Στα άκρα έφτασε ένας Αυστραλός στην προσπάθεια του να αγοράσει το 370Ζ που τόσο ήθελε. Διαβάστε την ιστορία.

Μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις για να αποκτήσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου; Αλλοι μαζεύουν χρήματα σαν μυρμήγκια ενώ άλλοι πουλάνε σπίτια, οικόπεδα, χρυσαφικά και πολλά άλλα. Ένας Αυστραλός όμως κατέφυγε σε πιο ακραίες λύσεις για να βρει τα χρήματα που χρειαζόταν για να αγοράσει ένα Nissan 370Z που τόσο πολύ ποθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μark Parisi λόγω των περιορισμένων οικονομικών του δυνατοτήτων, αποφάσισε να πουλήσει τον αριστερό του όρχι για περίπου 35.000 δολάρια Αυστραλίας (ή 22.500 ευρώ), και με τα χρήματα αυτά να αγοράσει το 370Ζ που είχε βάλει στο μάτι, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα.
 
Ο Parisi μάλιστα εμφανίστηκε και σε ένα τηλεοπτικό επεισόδιο της σειράς «Τhe Doctors» όπου προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση του. Ο ίδιος φαίνεται ότι έχει τόσο το μοντέλο όσο και την ικανότητα του πίσω από το τιμόνι σε μεγάλη εκτίμηση λέγοντας: «Το έκανα γιατί το 370Ζ είναι ένα ικανό αυτοκίνητο για ικανούς οδηγούς».

Μήπως ο Mark Parisi το παράκανε στην προσπάθεια του να αποκτήσει το αυτοκίνητο που τόσο πολύ ήθελε; Έσεις θα το επιχειρούσατε; Mάλλον όχι…

ELASTIKA 2024
moto