Ευχαριστημένη φαίνεται πως είναι η Porsche για το ενδιαφέρον που δείχνει το κοινό.

«Φανταστική» η ανταπόκριση για Τaycan

1.654 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2018)

Ευχαριστημένη φαίνεται πως είναι η Porsche για το ενδιαφέρον που δείχνει το κοινό για το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο. Δείτε τι ισχυρίζεται.

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μπορεί να μην βρίσκεται ανάμεσα στα όνειρα και τα θέλω των σκληροπυρηνικών φίλων της Porsche, ωστόσο η μάρκα αναφέρει πως οι μέχρι τώρα αντιδράσεις του κοινού για την Τaycan είναι «φανταστικές».

Ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της γερμανικής εταιρείας, ο κ. Alexander Pollich δήλωσε σχετικά: « Από την στιγμή που κάναμε διαθέσιμο το μοντέλο μέχρι τώρα που είπαμε στους πελάτες μας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα πρώτα αυτοκίνητα, η ανταπόκριση τους είναι φανταστική. Η ιστορία της Porsche ξεκίνησε με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 1898 που μας δίνει έμπνευση και κίνητρο. Το κενό είναι φυσικά μεγάλο αλλά έχουμε κάνει ήδη πράγματα με τα υβριδικά και τώρα θα χρησιμοποιήσουμε την κληρονομιά μας για να προσφέρουμε ένα κορυφαίο ηλεκτρικό μοντέλο».
 
Ο Pollich συνέχισε παραδεχόμενος ότι το Tesla Model S έχει θέσει τις βάσεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά είναι πεπεισμένος ότι η Porsche θα ανεβάσει τον πήχη δημιουργώντας ένα καλύτερο μοντέλο. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις επιδόσεις ενώ το κέντρο βάρους θα είναι χαμηλά στο σασί.

Η τιμή της Τaycan δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αναμένεται πάντως να κινηθεί κοντά σε αυτή της Panamera.

PEIRAIOS LEASING
test center