Πλωτή κόντεψε να κάνει μια Ferrari 458 Speciale ο απρόσεκτος ιδιοκτήτης της.

Ferrari 458 γλίτωσε το «μπάνιο» στο τσακ

2.394 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2018)

Πλωτή κόντεψε να κάνει μια Ferrari 458 Speciale ο απρόσεκτος ιδιοκτήτης της, με το πολυτελές μοντέλο να γλιτώνει το «μπάνιο» την τελευταία στιγμή, όχι όμως και μια μεγάλη ζημιά.

Μία γέφυρα στη Μαλαισία κόντεψε να αποτελέσει την αιτία ώστε να καταστραφεί ολοσχερώς μια Ferrari, η οποία γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα, όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα και αναφέρουν τα ξένα, ο οδηγός της «Ιταλίδας καλλονής» τη στιγμή που διέσχιζε τη γέφυρα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα εκείνο να κατευθυνθεί στο πλάι πηγαίνοντας ολοταχώς προς το νερό.
 
Για καλή του τύχη όμως τα προστατευτικά ξύλα που είχαν τοποθετηθεί ήταν αυτά που σταμάτησαν την πορεία του supercar, όμως δεν ήταν τόσο τυχερό αναφορικά με τη ζημιά που υπέστη καθώς ολόκληρο το εμπρόσθιο μέρος καταστράφηκε.
Το τι ακριβώς προκάλεσε το τροχαίο δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο τα μέσα της ασιατικής χώρας, τα οποία επικαλούνται δηλώσεις του γενικού επιθεωρητή της αστυνομίας, Tan Sri Mohamad Fuzi Harun, αναφέρουν πως η αιτία των περισσότερων ατυχημάτων στην Μαλαισία υπόκεινται στην κόπωση, στη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και στην επιθετική συμπεριφορά των οδηγών.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα μαλαισιανά μέσα αναφέρουν πως ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων είναι σε άνοδο το τελευταίο διάστημα.

Mercedes
skoda