Ferrari 812 GTS βούτηξε σε λίμνη

Ferrari 812 GTS βούτηξε σε λίμνη

4.082 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2021)

Βρεγμένη και πιθανότατα κατεστραμμένη εντοπίστηκε μία Ferrari 812 GTS, η οποία κατέληξε μέσα σε μία λίμνη στη γειτονική Ιταλία!

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον λέει ο λαός και όπως φαίνεται, το πεπρωμένο αυτής της Ferrari 812 GTS ήταν να καταλήξει μέσα σε μία λίμνη και να υποστεί πιθανότατα σοβαρές υλικές ζημιές στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ιταλία και σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας στην κοινότητα Σιρμιόνε, στην πόλη Μπρέσια στο βόρειο τμήμα της χώρας. Όπως λοιπόν αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ferrari 812 GTS δεν κατέληξε στη λίμνη από κάποιο λάθος κατά τη διάρκεια της οδήγησης αλλά από λάθος στο παρκάρισμα. Αφού λοιπόν ο οδηγός στάθμευσε, δεν ασφάλισε σωστά το αυτοκίνητο και σε συνδυασμό με τον ελαφρώς κατηφορικό δρόμο συνέβη το αποτέλεσμα που βλέπετε στην εικόνα.
 
Πληροφορίες για το μέγεθος της ζημιάς δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι πως επιπόλαιος ιδιοκτήτης της θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τις αποκαταστήσει, εάν βεβαίως επιδιορθώνονται και δεν έχει συμβεί τίποτα χειρότερο.
 
Η Ferrari 812 GTS τροφοδοτείται από έναν κινητήρα V12 6,5 λίτρων που προσφέρει 800 ίππους και 718 Nm μέγιστη ροπή, κάνοντας το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα!   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL