Το εντυπωσιακό Ferrari Manifesto concept  κέρδισε στο διαγωνισμό σχεδίασης «2016 Top Design School Challenge».
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εντυπωσιακό Ferrari Manifesto concept κέρδισε στο διαγωνισμό σχεδίασης «2016 Top Design School Challenge».

Ferrari Manifesto

4.808 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2016)

Η Ferrari βραβεύει τους φοιτητές που οραματίστηκαν πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα αυτοκίνητά της από το 2040 και μετά. Δείτε τρία μοναδικά πρωτότυπα οχήματα βγαλμένα από το μέλλον.

Η Ferrari ανακοίνωσε τα τρία πρωτότυπα οχήματα που κέρδισαν στο διαγωνισμό σχεδίασης «2016 Top Design School Challenge». Έξι σπουδαστές του Institut Superieur de Design Rubika, από το Βαλενσιέν της Γαλλίας γύρισαν σπίτι τους με το βραβείο «Gran Premio Assoluto» για το εντυπωσιακό πόνημά τους, την Ferrari Manifesto concept.Τη δεύτερη θέση πήρε η Ferrari FL του Roman Egorov, κερδίζοντας ειδική μνεία για το γεγονός πως ήταν το μόνο σχέδιο που εστίασε αποκλειστικά στο εσωτερικό. Ο σχεδιαστής από το Πφόρτσχαϊμ της Γερμανίας βλέπει το μέλλον του εσωτερικού μιας Ferrari ως μια λεπτομερή αλληλεπίδραση μηχανής – ανθρώπου, ενώ αφήνει έξω υλικά όπως το δέρμα και τα ανθρακονήματα.Τέλος, νικητής σε μια online ψηφοφορία βγήκε το πρωτότυπο Ferrari de Esfera concept, λαμβάνοντας τη διάκριση «Premio Speciale». Η σπουδή αυτή αποτελεί τον καρπό της σύμπραξης τριών φοιτητών από το Hongik University της Σεούλ της Ν. Κορέας.Τα τρία πρωτότυπα αποτελούν οράματα για τις Ferrari από το 2040 και μετά. Κριτές ήταν σχεδιαστές, οδηγοί και συλλέκτες της Ferrari, οι: Nicola Boari, Franco Cimatti, Aldo Colonnetti, Rodolfo Gaffino Rossi, Jay Kay, Flavio Manzoni, Nick Mason, Andrea Militello, Paolo Pininfarina και ο …Sebastian Vettel!

Τη δεύτερη θέση πήρε η Ferrari FL του Roman Egorov, κερδίζοντας ειδική μνεία για το γεγονός πως ήταν το μόνο σχέδιο που εστίασε αποκλειστικά στο εσωτερικό.

Τη δεύτερη θέση πήρε η Ferrari FL του Roman Egorov, κερδίζοντας ειδική μνεία για το γεγονός πως ήταν το μόνο σχέδιο που εστίασε αποκλειστικά στο εσωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

EUROINS PASXA
KIA