Σε δημοπρασία βρίσκεται η πανέμορφη Ferrari 575M, η οποία περιμένει να βρει τον επόμενο ιδιοκτήτη της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα που είναι υπεύθυνη για τη δημοπρασία, το ιταλικό μοντέλο είναι σε άριστη κατάσταση.

Η ισχύς προέρχεται από έναν V12 κινητήρα 5,7 λίτρων.

Ferrari δεν έχει οδηγηθεί ποτέ το χειμώνα

1.867 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2018)

Σε δημοπρασία βρίσκεται μια πανέμορφη Ferrari 575M, η οποία περιμένει να βρει τον επόμενο ιδιοκτήτη της.

Χάρη στο διαχρονικό στυλ και τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V12, το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευής του 2002, ακόμα και σήμερα παραμένει αρκετά σύγχρονο και μέσα στις επόμενες 2 ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικτυακή δημοπρασία.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα που είναι υπεύθυνη για τη δημοπρασία, το ιταλικό μοντέλο είναι σε άριστη κατάσταση και έχει διανύσει μόλις 63.408 χιλιόμετρα. Μάλιστα ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που υπάρχει στις σημειώσεις είναι ότι το μοντέλο δεν έχει οδηγηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια του χειμώνα!!!
Το εσωτερικό ακολουθεί και αυτό την εικόνα του εξωτερικού μέρους, όντας σε πολύ καλή κατάσταση. Το ηλεκτρικά σπορ καθίσματα είναι καλυμμένα με δέρμα, ενώ τα πατάκια είναι όπως μπορούμε να διακρίνουμε φέρουν ραμμένο το λογότυπο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
Η ισχύς προέρχεται από έναν V12 κινητήρα 5,7 λίτρων ο οποίος στέλνει 515 ίππους και 588 Nm ροπής στους πίσω τροχούς, επιτρέποντας του να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4.2 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η μεγαλύτερη προσφορά που έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής αντιστοιχεί σε 70.575 δολάρια (57.100 ευρώ περίπου) αν και αναμένεται να αυξηθεί.  

Toyota
peugeot