• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του Panda K-Way είναι η πολυχρωμία του, καθώς τα καπάκια των καθρεπτών και τα τάσια των τροχών, μπορούν να παραγγελθούν σε 4 αποχρώσεις.

Οι πωλήσεις του Panda K-Way θα αρχίσουν τον Απρίλιο, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται στους κατόχους τους από το Μάιο.

Μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του Panda K-Way, καθώς εκεί τοποθετήθηκαν δίχρωμα καθίσματα επενδυμένα από οικολογικό δέρμα.

Στην καμπίνα του Panda K-Way ξεχωρίζουν το μπλε ταμπλό, οι ασημί λεπτομέρειες και οι ζώνες ασφαλείας της K-Way.

Fiat Panda K-Way

5.048 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/2/2015

Πολύχρωμο και «χαρούμενο» είναι το Panda που εξέλιξαν από κοινού οι Fiat και η εταιρεία ειδών ένδυσης K-Way. Ντεμπούτο θα κάνει σε λίγες ημέρες στη Γενεύη και η διάθεσή του θα ξεκινήσει το Μάιο.

 
Η Fiat ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης μια ιδιαίτερη έκδοση του Panda, την οποία εξέλιξε από κοινού με την εταιρεία ειδών ένδυσης K-Way. Προεξάρχον χαρακτηριστικό του εν λόγω μοντέλου είναι η πολυχρωμία του, καθώς τα καπάκια των καθρεπτών και τα τάσια των τροχών, μπορούν να παραγγελθούν σε 4 αποχρώσεις, μπλε, κίτρινα, πορτοκαλί και χρώμα τιτανίου.

Μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του Panda K-Way, καθώς εκεί τοποθετήθηκαν δίχρωμα καθίσματα επενδυμένα από οικολογικό δέρμα, ασημί λεπτομέρειες, ενώ το ταμπλό είναι μπλε, όπως και τα πατάκια. Οι ζώνες ασφαλείας είναι της K-Way, ενώ σε δύο τσάντες VISIBAG τοποθετήθηκαν γιλέκα έκτακτης ανάγκης.

Οι επιλογές σε κινητήρες για το Panda K-Way είναι οι ακόλουθες:
• 1.2 Fire EVO II με 69 ίππους
• 1.2 Fire EVO II LPG με 69 ίππους
• 0.9 TwinAir με 65 και 85 ίππους
• 0.9 Methane Turbo TwinAir με 80 ίππους

Οι πωλήσεις του Panda K-Way θα αρχίσουν τον Απρίλιο, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται στους κατόχους τους από το Μάιο.