Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμάζουμε το νέο πεντάθυρο Fiat Tipo στην έκδοση με τον 1.300άρη turbo diesel κινητήρα απόδοση 95 ίππων.

Στιβαρό και άνετο εμφανίζεται στο δρόμο το ιταλικό μοντέλο, καλύπτοντας άνετα τις απαιτήσεις του μέσου οικογενειάρχη.

Από πλευράς ποιότητας κύλισης ο θόρυβος που περνάει μέσα στην καμπίνα γίνεται αμέσως αντιληπτός, όμως δεν είναι ενοχλητικός.

Δοκιμή: Fiat Tipo ντίζελ με 95 PS

147.181 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

Ευρύχωρο και Value for money! Δείτε το νέο Fiat Tipo, που ξεχωρίζει για τους τεράστιους χώρους, τον «μικρό» diesel κινητήρα και την πολύ καλή τιμή του.

What is new
- Με 1,3 λτ. turbodiesel 95 PS
- Καίει 5,5 λτ./100 χλμ.
- Από 15.700 ευρώ
 
Για τους οικογενειάρχες -και όχι μόνο- που ψάχνουν ένα αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους, καλό value for money και diesel επειδή κάνουν πολλά χιλιόμετρα ετησίως, η εν λόγω έκδοση του Fiat Tipo αποτελεί μια αρκετά δελεαστική επιλογή. Πρώτα από όλα η τιμή του ξεκινά από τα 15.600 ευρώ και συνοδεύεται από ένα καλό επίπεδο εξοπλισμού, έπειτα ο μικρός σε κυβικά, αλλά ικανός κινητήρας τραβάει καλά χωρίς να καίει, ενώ τέλος τα 440 λίτρα του χώρου αποσκευών αποτελούν κορυφαίο νούμερο για την κατηγορία. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.
 
Από 15.600 ευρώ και καλό εξοπλισμό
Η τιμή του Fiat Tipo ξεκινάει από 14.350 ευρώ ως βενζινοκίνητο και τα 15.600 ευρώ ως diesel, τιμές που είναι αρκετά δελεαστικές στην κατηγορία. Και στις δύο περιπτώσεις αφορά την εξοπλιστική έκδοση Pop, η οποία αν και αρχική κρίνεται αρκετά πλήρης καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, ESP, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και το σύστημα πολυμέσων U-Connect το οποίο σου επιτρέπει να συνδεθείς με τον smartphone σου. Η επόμενη έκδοση, η Business κοστίζει 17.150 ευρώ και είναι η πιο πλήρης, ενώ η κορυφαία Lounge που έχει παραπάνω από τα πάντα κοστίζει 17.600 ευρώ. Σε όλες τις εκδόσεις συμπεριλαμβάνεται έκπτωση 800 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε