" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα ξεχωρίζουν στο εμπρός μέρος, ενώ ίσα που διακρίνεται ένα μεγάλο intercooler.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι αν όλα πάνε βάση προγραμματισμού, η RS έκδοση του Fiesta, θα μας έρθει είτε στα τέλη του επόμενου έτους, είτε στις αρχές του 2017.

Fiesta RS, λέτε;

Διαβάστηκε από 2831 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/11/2015

Από την ώρα που είδαμε τις συγκεκριμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, μας έχουν μπει έντονες σκέψεις, πως η Ford μας φέρνει ολοένα και πιο κοντά την RS έκδοση του Fiesta της.

 
Ομολογουμένως οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Ισπανία σε βάζουν σε σκέψεις. Το μυστηριώδες μουλάρι εξέλιξης, φέρει μεγάλες εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος, ενώ ίσα που διακρίνεται ένα μεγάλο intercooler, ενώ και το ύψος του αμαξώματος φαίνεται χαμηλότερο από το κανονικά, κάτι που ίσως να μεταφράζεται σε μια διαφορετική ανάρτηση με πιο σπορ προσανατολισμό. 


Όλα αυτά σε συνδυασμό με παλαιότερες δηλώσεις της Ford πως ετοιμάζει ένα πιο καυτό Fiesta, το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από το ST, μας κάνουν να πιστεύουμε πως εξελίσσεται εντατικά κιόλας η RS έκδοση του Fiesta. Αν όντως έχουμε να κάνουμε με το Fiesta RS τότε κατά πάσα πιθανότητα θα φοράει μια αναβαθμισμένη version του κινητήρα των 1,6 λίτρων που βγάζει 182 ίππους. 


Σύμφωνα με πληροφορίες κι αν όλα πάνε βάση προγραμματισμού, η RS έκδοση του Fiesta, θα μας έρθει είτε στα τέλη του επόμενου έτους, είτε στις αρχές του 2017.

Tags: FORD, Fiesta RS, Ford
 
  • Στεφ

    Δεν ειναι καν το fiesta rs αυτο που κοιταμε... αμα δειτε την φωτογραφια το intercooler του αμαξιου ειναι στο πλαι οπως τα 1,0αρια, οποτε μιλαμε για f/l και οχι για fiesta rs.

      1