Η First Edition θα προσφέρεται αποκλειστικά είτε με τον 1.600αρη PureTech των 225 ίππων στην βενζίνη είτε με τον 2λιτρο BlueHDi των 180 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματη μετάδοση 8 σχέσεων.

Οι παραγγελίες ξεκινούν σήμερα.

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση αυτή θα προσφέρεται μόνο σε  Dark Blue και Ultimate κόκκινο χρώμα.

First Edition έκδοση για Peugeot 508

3.846 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Την πρώτη έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το ολοκαίνουριο 508 παρουσίασε στην Γενεύη σήμερα η Peugeot. Δες τις λεπτομέρειες.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Peugeot παρουσίασε το ολοκαίνουριο 508 λίγο πριν το φέρει μπροστά στα μάτια του κοινού στην Γενεύη. Μαζί του όμως ήρθε και η First Edition έκδοση του νέου σεντάν βασισμένη στην κορυφαία GT έκδοση του μοντέλου.

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση αυτή θα προσφέρεται μόνο σε Dark Blue και Ultimate κόκκινο χρώμα σε συνδυασμό με 19άρες ζάντες αλουμινίου σε δίτονο χρώμα για ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, το μάτι πέφτει αμέσως στην επένδυση από ξύλο και δέρμα Alcantara και τα αλουμινένια πεντάλ ενώ μεγάλος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός που προσφέρεται. Υπάρχει το σύστημα i-Cockpit της Peugeot, μια 10 ιντσών οθόνη infotainment ενώ ανάμεσα στα τόσο συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης προσφέρεται και το σύστημα Night Vision που ανιχνεύει την παρουσία ανθρώπων ή ζώων μπροστά από το αυτοκίνητο την νύχτα ή σε άλλα σημεία που δεν υπάρχει μεγάλη ορατότητα.

Η First Edition θα προσφέρεται αποκλειστικά είτε με τον 1.600αρη PureTech των 225 ίππων στην βενζίνη είτε με τον 2λιτρο BlueHDi των 180 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματη μετάδοση 8 σχέσεων.

Οι παραγγελίες ξεκινούν σήμερα με τις πρώτες παραδόσεις να είναι έτοιμες τον φετινό Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
RENAULT TRAFIC
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel