7 φωτογραφίες »

Focus στην τεχνολογία…

35.500 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2020)

Μέσω των προηγμένων συστημάτων άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, το Ford Focus καθιστά κάθε μετακίνηση σε μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία…


Το Ford Focus είναι ένα από τα πιο ευχάριστα οδηγικά αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας, ενώ διακρίνεται επιπλέον για την όμορφη εμφάνισή του, την ευρυχωρία του και το ποιοτικό και σύγχρονο εσωτερικό του. Κάτω από το όμορφο περιτύλιγμα όμως κρύβει μια πλούσια γκάμα από συστήματα που σκοπό έχουν να απογειώσουν την οδηγική αίσθηση και συμπεριφορά του, αλλά και να κάνουν κάθε μετακίνηση εύκολη και ασφαλή για τον οδηγό και τους επιβάτες του.

Πάντα συνδεδεμένοι!
Στο όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό του, το Ford Focus ενσωματώνει το τελευταίο σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford το οποίο διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών με κορυφαία απεικόνιση αλλά και γρήγορο και εύκολο στο χειρισμό μενού. Παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα να το διαμορφώσει κανείς όπως ακριβώς επιθυμεί με αναπροσαρμογή των εικονιδίων των επιμέρους συστημάτων, ενώ διακρίνεται για την πλήρη συνδεσιμότητα που προσφέρει μέσω σύνδεσης στο Applink. Τέλος, διαθέτει και λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης.

Tα πάντα για την ευχαρίστηση και την ασφάλειά σας.
Μέσα στον τεράστιο κατάλογο της γκάμας των συστημάτων του Focus υπάρχουν πολλά που επιστρατεύθηκαν για την διαμόρφωση του ιδιαίτερου και κορυφαίου οδηγικού του χαρακτήρα. Συστήματα όπως το Ford Co-Pilot360 που είναι ο προσωπικός σας βοηθός οδήγησης και που λειτουργεί με τη βοήθεια του αυτορυθμιζόμενου συστήματος ελέγχου ταχύτητας (ACC) με Stop and Go και Lane Centring, το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, η δυνατότητα επιλογής προφίλ οδήγησης, το σύστημα έξυπνου ελέγχου του γκαζιού, το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και αναγνώρισης σημάτων του Κ.Ο.K, τα συστήματα ελέγχου τυφλής γωνίας, καθώς και τα συστήματα αναγνώρισης κόπωσης του οδηγού η και το Head Up Display, λύνουν τα χέρια του οδηγού και εγγυώνται πως τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες του Focus, θα φτάσουν με ασφάλεια και χαμόγελα στον προορισμό τους.

Aποκτήστε το με εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών και ευέλικτη χρηματόδοτηση, καθώς και με μέτρα διευκόλυνσης λόγω του κορωνοϊού τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda