Ford Focus ST 280 PS Vs Hyundai i30 N Performance 280 PS

Ford Focus ST 280 PS Vs Hyundai i30 N Performance 280 PS

15.063 Επισκέψεις στο άρθρο (25/12/2021)

Με 280 ίππους και αγωνιστικό στήσιμο τα Ford Focus ST και Hyundai i30 N κοντράρονται για τον τίτλο του κορυφαίου μικρομεσαίου GTi. Ποιο από τα δύο θα κερδίσει την καρδιά του petrolhead;

STηΝ τσίτα με Ford Focus ST και Hyundai i30 N

  • Με 280 ίππους ισχύ και τα δύο
  • Με προγράμματα για πίστα
  • Πιο fun to drive το Focus
  • Πιο απόλυτο το N
Προσδεθείτε στο μπάκετ και ετοιμαστείτε να εκκρίνετε μπόλικη αδρεναλίνη χάρη στα δύο κορυφαία μικρομεσαία GTi της αγοράς, το Ford Focus ST και το Hyundai i30 N Performance. Αμφότερα με 280 ίππους και ξεκάθαρο προσανατολισμό: Να στρίβουν και να σε πωρώνουν, όπου και αν βρίσκεσαι, σε πίστα ή σε μια στριφτερή διαδρομή. Και μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία από πλευράς πωλήσεων, ωστόσο είναι αυτή που θέλουν οι κατασκευαστές να ξεχωρίζουν για να αποδείξουν την αξία τους και την ικανότητά τους και το κυριότερο για το γόητρο. Άλλωστε ούτε η Ford, ούτε η Hyundai έχουν να αποδείξουν κάτι. Παρόλο που ή δεύτερη μπήκε πιο αργά στο παιχνίδι των GTi, ήδη έχει κερδίσει την αναγνώριση από τις επιτυχίες και τους τίτλους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, κάτι που έχει πράξει και η Ford εδώ και αρκετά  χρόνια.

Αρκετά λοιπόν με αυτά, πάμε να δούμε μια μάχη με πολλά άλογα, έξαψη και ντοπαμίνη που μένει στις νευρώσεις του εγκεφάλου αναζητώντας εκ νέου το αίσθημα που βρίσκεις πίσω από το τιμόνι τους. Βέβαια για να έχεις τα παραπάνω απαιτείται και το ανάλογο τίμημα, το οποίο μεταφράζεται σε 43.550 ευρώ για το Focus ST και 34.990 ευρώ για το i30N Performance.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση-εσωτερικό: Τόσο όσο…

Κινητήρες: Σάλπισμα μάχης…

Στο δρόμο: H οδήγηση όπως θέλεις και θα ΅πρεπε να είναι

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto