Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Ford Mondeo φαίνεται πως είχε όνειρο να αποκτήσει μια Mustang.

Ford Mondeo έγινε Mustang (+vid)

2.283 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Ford Mondeo φαίνεται πως είχε όνειρο να αποκτήσει μια Mustang και από τη στιγμή που δεν κατάφερε να την αγοράσει, φρόντισε να μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε κάτι πολύ κοντινό.


Ο Matt Soppa είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο οποίος έχοντας ένα Ford Mondeo (Fusion για την αγορά των ΗΠΑ) προχώρησε στην αλλαγή κινητήρα για να το φέρει κοντά στα πρότυπα της αγαπημένης του Mustang. Έτσι αφαίρεσε το εργοστασιακό μοτέρ και στη θέση του έβαλε ένα V8 5,0 λίτρων προερχόμενο από μία Mustang GT χρονολογίας 2015-2017.
 
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου το μοτέρ συνεργάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο Tremec TR6060, που προέρχεται από τη Mustang Shelby GT500 του 2007. Αυτός ο συνδυασμός μαζί με κάποιες επιπλέον αλλαγές δίνουν στο μοντέλο την ισχύ 450 ίππων, όπως περήφανα αναφέρει ο Soppa, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η ισχύς αποστέλλεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.
 
Αλλαγές έχουν γίνει και στο απογυμνωμένο εσωτερικό, όπου ένα roll cage μαζί με αγωνιστικά καθίσματα έχουν εγκατασταθεί, αυξάνοντας την σπορ ατμόσφαιρα εντός της καμπίνας.
 
Πάρτε μία «γεύση» του μοντέλου στο βίντεο που ακολουθεί.  
 

Hyundai
vw