Η νέα Α-Class.

Μercedes: Έξτρα εξοπλισμός και μετά την αγορά

2.044 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2019)

Ξέχασες ή μετάνιωσες που δεν έβαλες το νέο σύστημα πλοήγησης της εταιρείας στη νέα σου Μercedes; Η μάρκα τώρα δίνει την λύση.

Τα DLC πακέτα στα βιντεοπαιχνίδια είναι κάτι που η νέα γενιά έχει συνηθίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όμως χάρη στην σύνδεση των καινούριων παιχνιδόμηχανών στο διαδίκτυο το φαινόμενο λαμβάνει στις μέρες μας μεγάλες διαστάσεις. Ακολουθώντας το παράδειγμα αυτό, η Mercedes θέλησε να υιοθετήσει την τακτική αυτή και στα αυτοκίνητα προσφέροντας νέες δυνατότητες.
 
Η γερμανική εταιρεία είχε την ριζοσπαστική ιδέα να προσφέρει την επιλογή στους πελάτες της να εξοπλίσουν εύκολα και γρήγορα το μοντέλο τους, μέσω της οθόνης infotainment, με έξτρα εξοπλισμό, αρκεί ο ιδιοκτήτης να έχει λογαριασμό στην υπηρεσία me της Mercedes. Mε μόνο λίγα κλικς, ο οδηγός θα μπορεί να κατεβάσει μόνος του υπηρεσίες όπως το ραδιόφωνο ή το νέο σύστημα πλοήγησης, πράγματα που ξέχασαν ή δεν ήθελαν να βάλουν στο αυτοκίνητο όταν πραγματοποιούσαν την παραγγελία του, χωρίς μάλιστα να επισκεφτούν την επίσημη αντιπροσωπεία. Μέχρι αυτή την στιγμή η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στις νέες Α-Class, B-Class και GLE.

Mε αυτόν τον τρόπο η Mercedes πιστεύει πως θα αυξηθεί και η αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου από τον πρώτο του ιδιοκτήτη, αφού αυτός που θα το αγοράσει θα μπορεί με την σειρά του να επιλέξει ό,τι άλλο επιθυμεί. Μάλιστα, λόγω της οδηγίας της Ε.Ε, πολλοί Ευρωπαίοι αγοραστές των παραπάνω μοντέλων θα πρέπει να χρειαστεί να κατεβάσουν λόγω νόμου το ραδιόφωνο από την εφαρμογή me της Mercedes.
 

Toyota
moto