Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Φρεσκάρισμα για την BMW Σειρά 3
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φρεσκάρισμα για την BMW Σειρά 3

3.714 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2022)

Πρεμιέρα έκανε η ανανεωμένη BMW Σειρά 3, φρεσκάροντας την εμφάνισή της αλλά διατηρώντας απαράλλαχτες τις επιλογές στα συστήματα κίνησης.

Σε Sedan και Touring

Η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη Σειρά 3, που θα συνεχίζει το ταξίδι της στην αγορά των premium. Στα βασικότερα χαρακτηριστικά, πλέον το μοντέλο εξοπλίζεται στάνταρ με ένα κιβώτιο Steptronic οκτώ σχέσεων με χειριστήρια αλλαγών ταχυτήτων στο τιμόνι και έναν νέας σχεδίασης επιλογέα, όπως και με μία κυρτή οθόνη για το  λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 8.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φρεσκάρισμα σε προβολείς και μάσκα

Στο εξωτερικό, οι προβολείς και η μάσκα νεφρών έχουν επανασχεδιαστεί ενισχύοντας την οπτική παρουσία του αυτοκινήτου. Οι στάνταρ full-LED προβολείς είναι πιο λεπτοί, με καθαρό περίγραμμα και φώτα ημέρας διατεταγμένα σε σχήμα ανεστραμμένου L. Προαιρετικά διατίθενται και οι προσαρμοζόμενοι προβολείς Adaptive LED Headlights, που αναγνωρίζονται από τις μπλε πινελιές στο εσωτερικό των καλυμμάτων τους. Από κει και πέρα ελαφρώς τροποποιημένο είναι το περίγραμμα στη μάσκα, ενώ οι εισαγωγές αέρα κάτω από τη μάσκα είναι βαμμένες σε μαύρο  γυαλιστερό χρώμα.
 
Στο πίσω μέρος οι απολήξεις του συστήματος εξαγωγής έχουν τώρα διάμετρο 90 ή 100 χιλιοστών, ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στάνταρ είναι οι ζάντες 17 ιντσών και το πακέτο M High-gloss Shadowline, ενώ διαθέσιμα προαιρετικά είναι τα πακέτα M Sport και M Sport Prο, που αυξάνουν την σπορ υπόσταση του μοντέλου.

Με κυρτή οθόνη στο εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 3 Sedan και της νέας BMW Σειράς 3 Touring έρχεται τώρα με τη στάνταρ, κυρτή οθόνη BMW Curved Display. Μία οθόνη πληροφοριών 12,3 ιντσών πίσω από το τιμόνι και μία οθόνη ελέγχου με διαγώνιο στις 14,9 ίντσες συγχωνεύονται σε μία ενιαία, πλήρως ψηφιακή μονάδα.  Μένοντας στο εσωτερικό ο επιλογέας του κιβωτίου Steptronic οκτώ σχέσεων έχει νέα σχεδίαση. Είναι τοποθετημένος στο πάνελ ελέγχου στην κεντρική κονσόλα μαζί με το κουμπί Start/Stop, το iDrive Controller, τα μπουτόν Driving Experience Control, το χειρόφρενο και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μέρος του στάνταρ εξοπλισμού είναι ο τριζονικός κλιματισμός αλλά και το σύστημα πλοήγησης BMW Maps.