Φρεσκάρισμα και νέα καμπύλη οθόνη για το Range Rover Evoque
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φρεσκάρισμα και νέα καμπύλη οθόνη για το Range Rover Evoque

7.266 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2023)

Το Range Rover Evoque ανανεώθηκε και έκανε το ντεμπούτο του με μια επανασχεδιασμένη μάσκα με νέα φώτα LED pixel, περισσότερες κάμερες και καμπύλη οθόνη αφής στην καμπίνα για το infotainment.

Φρεσκάρισμα στο εξωτερικό

Η Land Rover αποφάσισε να φρεσκάρει το Range Rover Evoque, κάτι που έκανε προκειμένου το πολυτελές SUV να συνεχίσει την πορεία τους στις αγορές ακόμα πιο ακμαίο.
 
Εξωτερικά οι αλλαγές που υπάρχουν δεν είναι πολλές, ωστόσο είναι ορατές. Στη μάσκα δεσπόζει ένα νέο μοτίβο σε στυλ πλέγματος με λεπτά ορθογώνια χαρακτηριστικά. Στις άκρες της μάσκας θα βρει κάποιος τους νέους προβολείς LED Pixel, που διαθέτουν τρεις φορές περισσότερα LED από πριν. Επιπλέον, κάθε προβολέας περιέχει τέσσερις επιμέρους μονάδες LED pixel που ελέγχονται ξεχωριστά, προβάλλοντας ποικίλες ποσότητες φωτός σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Στην Ευρώπη, τα νέα φωτιστικά σώματα είναι στάνταρ στις εκδόσεις Dynamic HSE και Autobiography. Από κει και πέρα υπάρχουν καινούργιοι τροχοί 21 ιντσών και νέα εξωτερικά χρώματα Tribeca Blue, Corinthian Bronze και Arroios Grey.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI LINGLONG AGORAZO
skoda