• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της ανανεωμένης εκδοχής της Ghibli, στις οποίας το όνομα προστέθηκε και ένα δεύτερο συνθετικό, το «GranLusso».

Το αναβαθμισμένο μοντέλο της Maserati ξεχωρίζει από το νέο προφυλακτήρα και την ανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας, ενώ διαθέτει επιπλέον λεπτομέρειες από χρώμιο.

Πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντάς τις νέες ποδιές, αλλά και τα λογότυπα «GranLusso» στα εμπρός φτερά. Πίσω, οι αλλαγές είναι μικρές και έχουν να κάνουν κυρίως με το νέο προφυλακτήρα.

Η Ghibli GranLusso θα διαθέτει άγνωστα προς το παρόν επικουρικά συστήματα προς τον οδηγό, με τη Maserati να κάνει λόγο για πρόλογο στην αυτόνομη οδήγηση.

Φρεσκάρισμα της Ghibli

Διαβάστηκε από 24294 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/8/2017
 

Η Maserati Ghibli ανανεώθηκε αισθητικά και αναβαθμίστηκε τεχνολογικά, ενώ για να κάνουν πιο εμφατικό το γεγονός οι Ιταλοί, προσέθεσαν στο όνομά της το «GranLusso».

Η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της ανανεωμένης εκδοχής της Ghibli, στις οποίας το όνομα προστέθηκε και ένα δεύτερο συνθετικό. Η νέα Ghibli GranLusso, λοιπόν, κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Τσενγκντού της Κίνας.
 
Το αναβαθμισμένο μοντέλο της Maserati ξεχωρίζει από το νέο προφυλακτήρα και την ανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας, ενώ διαθέτει επιπλέον λεπτομέρειες από χρώμιο. Πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντάς τις νέες ποδιές, αλλά και τα λογότυπα «GranLusso» στα εμπρός φτερά. Πίσω, οι αλλαγές είναι μικρές και έχουν να κάνουν κυρίως με το νέο προφυλακτήρα.
   
Αν και οι τροποποιήσεις είναι μάλλον μικρές, η Maserati υπόσχεται βελτιωμένη αεροδυναμική. Νέα στοιχεία είναι τα προσαρμοζόμενα φώτα LED, με τη μεγάλη «σκάλα» να είναι τεχνολογίας matrix και να προσφέρει καλύτερη ορατότητα.
 
Παραμένοντας στο τεχνολογικό κομμάτι, η Ghibli GranLusso θα διαθέτει άγνωστα προς το παρόν επικουρικά συστήματα προς τον οδηγό, με τη Maserati να κάνει λόγο για πρόλογο στην αυτόνομη οδήγηση. Οι κινητήρες αναμένεται να παραμείνουν ως έχουν, περιλαμβάνοντας ένα 3λιτρο twin-turbo V6 σύνολο που αποδίδει 350 ή 410 ίππους, ενώ το παρόν θα δώσει και το 3λιτρο V6 diesel μοτέρ με τους 275 ίππους.
 

Tags: MASERATI, Ghibli