Tο συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρόκειται για μία Lincoln Town Car δεύτερης γενιάς.

O ιδιοκτήτης του πήρε την απόφαση να του δώσει ένα εξωτερικό λίφτινγκ προκειμένου να μοιάσει σε μία Rolls-Royce Phantom.

Η Lincoln που παίρνει ισχύ από ένα V8 4,6 λίτρων κινητήρα (213 ίππους και 373 Nm ροπής) έχει διανύσει 197,949 χιλιόμετρα.

Διατίθεται για το ποσό των 7.995 δολαρίων (περίπου 9.400 ευρώ).

Φτηνή Rolls-Royce ή μήπως όχι;

2.893 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2018)

Σε μια απίστευτη μετατροπή προχώρησε ο ευφάνταστος ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο αν βρίσκεται προς πώληση, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο ακριβώς αμάξι πρόκειται.

Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρόκειται για μία Lincoln Town Car δεύτερης γενιάς που δεν θυμίζει σε τίποτα το μοντέλο που έβγαλε από την γραμμή παραγωγής η αμερικανική εταιρεία το 1996.
 
Και αυτό συνέβη γιατί ο ιδιοκτήτης του πήρε την απόφαση να του δώσει ένα εξωτερικό λίφτινγκ προκειμένου να μοιάσει σε μία Rolls-Royce Phantom, δίνοντάς του ταυτόχρονα ένα θέμα που παραπέμπει στον υπερήρωα των κόμικς, Iron Man, κάτι το οποίο ξεχωρίζει από το κόκκινο και χρυσό χρώμα που καλύπτουν το εξωτερικό μέρος του ιδιαίτερου αυτού οχήματος.
Η Lincoln που παίρνει ισχύ από ένα V8 4,6 λίτρων κινητήρα (213 ίππους και 373 Nm ροπής) έχει διανύσει 197,949 χιλιόμετρα και διατίθεται για το ποσό των 7.995 δολαρίων (περίπου 9.400 ευρώ).
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο πωλητής σημειώνει πως μέρος του εξοπλισμού της Lincoln αποτελούν τα ηλεκτρικά παράθυρα, οι ηλεκτρικοί καθρέπτες, το δερμάτινο εσωτερικό αλλά και οι τροχοί 20 ιντσών, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός που θα θελήσει να το αγοράσει δεν θα σταθεί σε αυτά.    

LEASING APRILIOS
skoda