Η περασμένη Παρασκευή ήταν μια δυσάρεστη μέρα για τους φίλους της Nissan και των GT-R.

Eυτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε από τη φωτιά.

Φωτιά σε συνεργείο GT-R

6.374 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/5/2017

Το συνεργείο της JB Motorsport έγινε στάχτη κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια καταστρέφοντας ολοσχερώς και τα 7 GT-R που βρίσκονταν μέσα..

 
Η περασμένη Παρασκευή ήταν μια δυσάρεστη μέρα για τους φίλους της Nissan και των GT-R καθώς ένα συνεργείο καταστράφηκε ολοσχερώς, συμπεριλαμβανομένων περίπου 7 GT-R διαφορετικών γενεών στην Μεγάλη Βρετανία.

Το γεγονός γίνεται πιο θλιβερό, αν αναλογιστεί κανείς ότι όλα τα αυτοκίνητα άνηκαν σε πελάτες του συνεργείου. Μαζί με τα Nissan, κάηκε και ένα κλασικό Ford Escort Cosworth.
Eυτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε από τη φωτιά που κατάφερε να καταστρέψει το 99% του καταστήματος πριν τεθεί υπό έλεγχο. Το συνεργείο άνηκε στην RB Motorsport, η οποία προέβη και στην παρακάτω δήλωση: « Oπως μάθατε από τις ειδήσεις, είχαμε μια φωτιά που αν και δεν έχουμε διαπιστώσει το εύρος της καταστροφής, σύμφωνα με τις φωτογραφίες, αυτή φτάνει το 99%. Δυστυχώς έχουν καταστραφεί και τα αυτοκίνητα των πελατών και για αυτό λυπούμαστε πολύ. Όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε. Ελπίζουμε να επαναλειτουργήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αν και πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός».

Εκατοντάδες άνθρωποι προσέφεραν να τους βοηθήσουν μέσα από τα social media.
 

Tags: NISSAN GT-R