G-Class AMG
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

G-Class AMG

G-Class από τη Mansory

1.634 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2016)

Μια Mercedes-Benz G-Class, «δια χειρός» Mansory, αιχμαλωτίζει τα βλέμματα με το νέο ογκώδες Look της.

Η ογκώδης σειρά τζιπ της Mercedes-Benz, που ακούει στο όνομα G-Class, μετράει 38 χρόνια ζωής, με το χαρακτηριστικό τετράγωνο και ψηλό αμάξωμα, να είναι το σήμα κατατεθέν της.

G-Class AMG

G-Class AMG

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο γερμανικός οίκος Mansory, θέλησε να εξελίξει αισθητικά και μηχανικά τη G-Class, δημιουργώντας ένα βελτιωτικό κιτ που θα δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο, να ξεχωρίζει και μάλιστα με διαφορά.
Το πακέτο αποτελείται από μέρη άνθρακα, διογκωμένα φτερά και μεγαλύτερους προφυλακτήρες, κάνοντας έτσι τη G-Class να μοιάζει ακόμα πιο επιβλητική, με τις 23 ιντσών ζάντες να ολοκληρώνουν τη νέα εμφάνιση.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Kourosh Mansory, θέλησε να ενισχύσει και τον πανίσχυρο twin-turbo, V8 κινητήρα, αντικαθιστώντας κάποια μηχανικά του μέρη, όπως τα έμβολα, τις μπιέλες και τους κυλίνδρους, καθώς και το σύστημα της εξάτμισης.

Το σύνολο των μηχανικών τροποποιήσεων σύμφωνα με τη Mansory, αποδίδει το «εξωφρενικό» νούμερο των 840 αλόγων και των 848 Nm ροπής.
Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα αισθητικών επεμβάσεων και στο εσωτερικό της G-Class, με τη προσθήκη τμημάτων από δέρμα και Alcantara.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto