4 φωτογραφίες »

Φυσικά δεν μιλάμε για ένα πραγματικό αυτοκίνητο.

G-Class και Niva έσονται εις σάρκα μίαν

3.501 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2020)

Αν το αυτοκίνητο της φωτογραφίας σας θυμίζει κάτι μεταξύ Mercedes G-Class και Lada Niva, μην παραξενευτείτε, έχετε αποκρυπτογραφήσει πλήρως το νέο μοντέλο.

Φυσικά δεν μιλάμε για ένα πραγματικό αυτοκίνητο (δε θα μπορούσε άλλωστε), αλλά για τη δουλειά ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, του Aleksandr Isaev που ακολούθησε το… «έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν» παντρεύοντας έτσι τα δύο δημοφιλή off-road SUV, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του G-Niva όπως ο ίδιος το ονόμασε.
 
Το G-Niva, ακολουθεί παρόμοιες αναλογίες με αυτές του Niva, ωστόσο είναι εμφανές πως η G-Class έχει δανείσει πολλά από τα στοιχεία της στο μπροστινό μέρος, όπου φιγουράρει και το αστέρι της Mercedes. Επιπλέον το G-Niva διαθέτει καπό παρόμοιο με την G-Class με τα φλάς να προεξέχουν από το αμάξωμα. Αν και μικρό σε διαστάσεις το μοντέλο διαθέτει τέσσερις πόρτες, ενώ βλέπουμε πως τα πλαϊνά μέρη της οροφής μπορούν να εξαφανιστούν και να βάλουν μπόλικο φως στη καμπίνα. Το πίσω μέρος είναι πολύ απλό και περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο τζάμι και LED φωτιστικά σώματα.
 
Τέλος, στο εσωτερικό ο Aleksandr Isaev συνδύασε παλιά και νέα στοιχεία. Για παράδειγμα το τιμόνι ακολουθεί συντηρητική σχεδίαση παρόλο το γεγονός πως ενσωματώνει διάφορα μπουτόν, όμως η καμπίνα είναι γεμάτη από τεχνολογία που καθρεφτίζεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά την οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Δείτε τις εικόνες και πείτε μας την άποψή σας για το G-Niva.

Toyota
moto