GP Κατάρ: Νίκη για Lewis Hamilton
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Κατάρ: Νίκη για Lewis Hamilton

2.297 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2021)

O Lewis Hamilton πήρε μια εύκολη νίκη στο Κατάρ και μείωσε την διαφορά του από τον Verstappen στους 8 βαθμούς. Δύο ακόμα αγώνες απομένουν.

Την 102η νίκη της καριέρας του πανηγύρισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Lewis Hamilton στην πίστα του Κατάρ. Η καρό σημαία που πήρε ο Βρετανός του επέτρεψε να μειώσει την διαφορά στους 8 βαθμούς από τον Max Verstappen, με μόνο δύο αγώνες να απομένουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κυρίαρχος ο Hamilton σε όλο τον αγώνα 

Το έργο του Ηamilton ήταν αρκετά εύκολο στον σημερινό αγώνα, μετά την ποινή πέντε θέσεων που επιβλήθηκε στον Verstappen από τους αγωνοδίκες επειδή δεν μείωσε ταχύτητα στις κατατακτήριες δοκιμές, αν και είχαν βγει στην πίστα κίτρινες σημαίες. Ο Hamilton ξεκίνησε από την pole και κράτησε την πρωτοπορία σε όλο τον αγώνα, αφού ο Oλλανδός, αν και κατάφερε να φτάσει γρήγορα δεύτερος, δεν φάνηκε να έχει αντίστοιχο ρυθμό αγώνα. Ο Verstappen φέρεται να τραυμάτισε ελαφρά το μονοθέσιό του πάνω από ένα κερμπ, ωστόσο οι μηχανικοί του δεν θεώρησαν σημαντική την ζημιά και δεν του άλλαξαν αεροτομή.

Στο podium o Αlonso μετά από 7 χρόνια

Μεγάλο αποτέλεσμα από τον Fernando Alonso που κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση, ολοκληρώνοντας έναν σταθερό αγώνα, μπροστά από θεωρητικά πιο δυνατά μονοθέσια. Τέταρτος κατετάγη ο Perez, δίνοντας πολύτιμούς βαθμούς στην Red Bull (βρίσκεται στο -5 από τη Mercedes), πέμπτος ήταν ο Ocon, έκτος ο Stroll ενώ ακολούθησαν οι δύο Ferrari των Sainz και Leclerc. Την δεκάδα έκλεισαν ο Norris και ο Vettel.

Eπόμενος αγώνας και τελική κατάταξη

O επόμενος αγώνας θα γίνει στη Σαουδική Αραβία στις 3-5 Δεκεμβρίου

Δείτε την τελική κατάταξη:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
citroen