Gallardo στις φλόγες μετά από service (+vid)

3.828 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

Ο ιδιοκτήτης της Gallardo είδε το αυτοκίνητό του να φλέγεται λίγες ώρες αφότου το είχε παραλάβει από το συνεργείο της επίσημης αντιπροσωπείας. Διαβάστε τι έγινε.

Στις φλόγες παραδόθηκε η Lamborghini Gallardo LP560-4 που οδηγούσε ο 22χρονος Lak Sira στον βρετανικό αυτοκινητόδρομο M6 την περασμένη Παρασκευή.

Όλα άρχισαν όταν ο νεαρός και η κοπέλα του άρχισαν να αισθάνονται μια έντονη μυρωδιά από βενζίνη, με το ζευγάρι να αποφασίζει να σταματήσει στην άκρη για να ανοίξει την οροφή του ιταλικού supercar. Πριν όμως γίνει αυτό, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και στην συνέχεια όλο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου πήρε φωτιά.
 
Ευτυχώς τα δύο άτομα κατάφεραν να απομακρυνθούν αμέσως από το σημείο χωρίς να τραυματιστούν, ωστόσο εγείρονται διάφορα ερωτήματα για το πώς συνέβη αυτό στο πολυτελές supercar. Το περιστατικό έγινε ακόμη πιο πολύπλοκο, όταν ο νεαρός ανέφερε ότι μέχρι πριν από λίγες ώρες, η Gallardo βρισκόταν για service επί δύο μήνες και ότι μόλις είχε πληρώσει 12.000 ευρώ στην επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας.

Ο Sira φυσικά είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του συνεργείου με τον ίδιο να δηλώνει: «Παραλίγο να πεθάνουμε. Αν δεν είχα σταματήσει τότε δεν ξέρω τι θα είχε γίνει. Η κοπέλα μου φοβάται να ξαναμπεί στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί μου. Δεν πιστεύω πως είναι σύμπτωση το γεγονός ότι μόλις είχα πάρει το αυτοκίνητο μου από το service.»

FORD E-TRANSIT
NISSAN