81 κλασικά αυτοκίνητα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε διαφορετικά μέρη στη Γαλλία.

Τα 81 μοντέλα βρέθηκαν όταν πέθανε ο ιδιοκτήτης τους, που ονομάζονταν Henry Ruggieri.

Μαζί με τα αυτοκίνητα, ανακαλύφθηκαν και άλλα εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένων κινητήρων, θυρών και άλλων αντικειμένων.

«Γαλλικός θησαυρός» 81 μοντέλων (+vid)

3.398 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2019)

81 κλασικά αυτοκίνητα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε διαφορετικά μέρη στη Γαλλία, τα οποία αν και σε άσχημη κατάσταση, απέσπασαν σημαντικά ποσά σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε για την παραχώρησή τους.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, τα 81 μοντέλα βρέθηκαν όταν πέθανε ο ιδιοκτήτης τους, που ονομάζονταν Henry Ruggieri. Ο Ruggieri στάθμευε τα αυτοκίνητα σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες, με μερικά από αυτά να βρίσκονται μέσα σε αχυρώνες και άλλα να κρύβονται κάτω από κλαδιά δέντρων, όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο.
 
Μαζί με τα αυτοκίνητα, ανακαλύφθηκαν και άλλα εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένων  κινητήρων, θυρών και άλλων αντικειμένων.
 
Η πλειοψηφία των αυτοκινήτων μπορούμε να πούμε πως είναι «ένα και ένα», με πιο τρανταχτό όνομα να αποτελεί αυτό μίας Lamborghini Miura, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρονται είναι η 118η μονάδα που κατασκευάστηκε. Μάλιστα παρόλο που το μοντέλο έχει 77.886 χιλιόμετρα στο κοντέρ και δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μπόρεσε να αποσπάσει το ποσό των 560.000 ευρώ προκειμένου να βρει νέο κάτοχο.
 
Μεταξύ των αυτοκινήτων περιλαμβάνονται μοντέλα από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία. Μεταξύ αυτών βρίσκονται τα: Porsche 356 Pre-A, Jaguar E-Type, C3 Corvette, Lincoln Continental, Lancia Flaminia, Alfa Romeo 90, πολλά Citroen και Peugeot, καθώς και ένα Hotchkiss.
 
Όλα τα αυτοκίνητα δημοπρατήθηκαν από την Interencheres στις 20 Ιανουαρίου στο Tarbes της Γαλλίας και παρόλο την άσχημη κατάσταση η Porsche 356 Pre-A πωλήθηκε για 48.000 ευρώ, ενώ η Jaguar E-Type για 99.000 ευρώ.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda