Oι μάρκες που κατέχει η Geely.

Geely: Έρχεται συνδρομητική υπηρεσία για τα μοντέλα της;

1.878 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2020)

H Geely έχει στην κατοχή της αρκετές μάρκες και πιστεύει πως θα μπορούσε να δημιουργήσει μια υπηρεσία στην οποία ο συνδρομητής θα οδηγεί όποιο αυτοκίνητο της γκάμας της επιθυμεί εύκολα και γρήγορα.


Η Geely είναι μια πολυεθνική εταιρεία που έχει στην κατοχή της μια αξιοζήλευτη συλλογή από μάρκες στην οποία περιλαμβάνονται: η Volvo, η Polestar, η Lynk & Co, η smart, η Lotus και η Proton. Τώρα, η εταιρεία προσπαθεί να αξιοποιήσει τη δύναμή της καθώς εξετάζει μια συνδρομητική υπηρεσία που θα παρέχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα αυτοκίνητά των εταιρειών της.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Lotus για την εταιρική στρατηγική και την διαχείρισης προϊόντων, Uday Senapati, δήλωσε ότι βρίσκονται ακόμα στη φάση των συζητήσεων. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Όταν συμμετέχετε σε μια μεγάλη ομάδα, είναι φυσικό να κοιτάξετε τι θα μπορούσε να κάνετε μαζί».

Με βάση το γεγονός ότι το αυτοκίνητο περνά το 96% της «ζωής» του σταθμευμένο, ο Senapati είπε: «Για τον Lotus, το ποσοστό είναι ίσως μεγαλύτερο. Είναι πραγματικά ένα αυτοκίνητο για τις καλοκαιρινές Κυριακές. Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό στο μέλλον, κάνοντας τα αυτοκίνητά μας πιο χρήσιμα».

Ανέφερε ωστόσο πως μια τέτοια υπηρεσία δεν θα έφερνε το τέλος στην ιδιοκτησία αυτοκινήτων, προσθέτοντας ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει μέλλον για τις παραδοσιακές μεθόδους αγοράς. «Η ιδιοκτησία του αυτοκινήτου είναι εδώ για να μείνει, πιστεύω», είπε. «Τα αυτοκίνητα δεν είναι μόνο ένα προϊόν, σημαίνει πολλά περισσότερα για πολλούς ανθρώπους και αυτό θα ισχύει πάντα».

Οι υπηρεσίες car-sharing είναι σε άνοδο, με μια έκθεση της Global Market Insights να αναφέρει ότι το 20% των ταξιδιών με αυτοκίνητο θα πραγματοποιούνται με αυτές τις υπηρεσίες έως το 2026.
 

Toyota
moto