Gemballa Mirage GT προκάλεσε χαμό στη Νέα Υόρκη

2.238 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Ο οδηγός της Gemballa Mirage GT τα έκανε γυαλιά-καρφιά στο κέντρο της Νέας Υόρκης και συνελήφθη με πολύ βαρύ κατηγορητήριο.

Στην σύλληψη του 33χρονου Benjamin Chen που με την Gemballa Mirage GT που οδηγούσε, έπεσε με ταχύτητα πάνω σε τέσσερα παρκαρισμένα οχήματα στη Νέα Υόρκη προχώρησαν οι Αρχές.

Η Gemballa Mirage GT έπεσε πρώτα πάνω σε ένα σταθμευμένο van, ωστόσο ο οδηγός δεν έμεινε στο σημείο, πάτησε το γκάζι, πέρασε με κόκκινο την επόμενη διασταύρωση και στην συνέχεια κατέστρεψε άλλα τρία αυτοκίνητα. Λίγο αργότερα, ο οδηγός περικυκλώθηκε από αστυνομικούς που κατάφεραν να τον σταματήσουν. Τόσο η Gemballa Mirage GT όσο και τα οχήματα τα οποία είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο της υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός, ωστόσο ο οδηγός θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σειρά από κατηγορίες όπως ανεύθυνη οδήγηση, οδήγηση πάνω από τα όρια ταχύτητας, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή μέθης, φυγή από σημείο ατυχήματος κ.α.

H Gemballa Mirage GT είναι ουσιαστικά μια βελτιωμένη Porsche Carrera GT με πηγή ισχύος έναν V10 κινητήρα 5,7 λίτρων απόδοσης 670 ίππων και 630 Νm ροπής που δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πετυχαίνει το 0-100 σε 3,7 δευτερόλεπτα.

Δείτε παρακάτω τα κατατοπιστικά video.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porsche Gemballa Gt Mirage RIP #gemballamiragegt #gemballa #porsche #carreragt @pcny

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEW/USED Cars For Sale (@broadwayautony) στις

 

peugeot
skoda